Handbal dames 1 Kampioen

Afgelopen zaterdag werd in Graftdijk de kampioenswedstrijd gespeeld tegen Graftdijk 1. Vorige week was eigenlijk de spannendste wedstrijd al gespeeld, tegen Westfriezen, maar ook nu moest er tenminste één punt behaald worden om kampioen te worden. We hadden bijna nog nooit zo veel publiek gehad, ouders, broers, zussen, vriendjes, etc. En dat op een zaterdagavond in Graftdijk!

Het begin was erg slecht, de zenuwen waren duidelijk merkbaar. We kwamen met 5-2 achter. Terwijl zij eigenlijk maar één goede speelster hadden. Na ruim 20 minuten werden we eindelijk wakker, zodat we toch nog de rust in konden met een voorsprong. (5-8)

De tweede helft ging beter, sneller. Er werden dingen ingezet en in de verdediging hard gewerkt. Uiteindelijk ruim gewonnen, 20-12. Een spannende wedstrijd is het niet geworden, maar de punten zijn binnen en daarmee het kampioenschap! Dit werd gevierd met taart, vele felicitaties en champagne.