Valkendag een schot in de roos

De Valkendag 2010 is op Hemelvaartsdag 13 mei jl. een groot succes geworden. Honderden jongens en meisjes hebben deelgenomen aan de verschillende sportieve onderdelen. Ook de publieke belangstelling op deze frisse, maar droge middag was prima.

De jongste jeugd ging enthousiast van start met het spelletjestoernooi, waarbij in 12 rondes de behendigheid en balvaardigheid op de proef werden gesteld.

Vervolgens werd onder grote publieke belangstelling de fanatieke finale gehouden van de penaltybokaal, waarbij de jonge deelnemers lieten zien onder “grote druk” te kunnen presteren en ballen gericht op de goal af te vuren.

Voor de oudere handbal- en voetbaljeugd werd op het handbalveld en het daarnaast opgerichte boardingveld (met dank aan Fletcha Events) een mixtoernooi handbal en voetbal gehouden. Ook in die hoek van het sportcomplex was het een enthousiaste drukte van belang.

Ondertussen was de barbecue aangezet en ging het culinaire duo Kees en Kees Laan succesvol aan de slag. Alle hamburgers en satéstokjes – met een waar Valkenhart gesponsord door Keurslager Timo Boon – gingen grif van de gril naar de hongerige monden.

Direct na de penaltybokaal werd in de afgeladen volle bestuurskamer door secretaris Ron Laan aan diverse sponsors van de vereniging uitgelegd hoe belangrijk sponsoring is voor s.v. De Valken en welke ideeën en verbeteringen zullen worden gelanceerd om de samenwerking tussen vereniging en sponsors kracht bij te zetten. De sponsors hadden duidelijk waardering voor de inzet van het bestuur. En het bestuur is op zijn beurt gesterkt in het vertrouwen dat ook de komende tijd het lokale en regionale bedrijfsleven de club zal steunen waar dat nodig is. De sponsors zullen in aansluiting op de Valkendag nog individueel benaderd worden.

Buiten vond op de heuse catwalk de modeshow plaats waar jeugd en volwassen op ludieke wijze diverse tenues werden geshowd, waarin De Valken met handbal en voetbal in de loop der tijd voor de dag gekomen is. Gelet op de reacties bij het publiek viel de modeshow in de smaak en we sluiten niet uit dat de komende zomer het Valken-rood-en-groen het plaatselijke modebeeld zullen bepalen.

Iedereen had het gedurende de dag naar de zin en het werd zodoende ook gezellig en druk in de kantine, waar nog enige tijd werd nagepraat over de evenementen van de Valkendag en inspiratie werd getankt voor de afsluiting van het seizoen (zoals het Polytechniek-toernooi op 29/30 mei) en de finale Westfriesland Cup op 27 mei a.s. op het Valkencomplex).
Iedereen was het er over eens dat het gelukt is de Valkendag, ooit een jarenlange traditie, nieuw leven in te blazen en dat ook volgend seizoen deze clubdag weer op de kalender gezet mag worden.

In een afzonderlijk bericht op de website zullen de uitslagen van deze geslaagde Valkendag nog worden gepubliceerd.

Dank aan iedereen – en dat zijn er velen – die hebben meegewerkt aan de Valkendag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Manon Bregman, 20-06 (22 jaar)
Riva Laan, 21-06 (19 jaar)
Jesse de Wit, 22-06 (22 jaar)
Copyright © 2024 De Valken