Sponsoring bij De Valken: win-win voor club én sponsor

Tijdens het Sponsoruur op de Valkendag is het vernieuwde sponsorbeleid van De Valken gepresenteerd. De sponsors worden ingedeeld in categorieën, waarbij elke categorie specifieke reclamekansen biedt.

Speerpunt in het sponsorbeleid vormt de website, waar sponsors betere mogelijkheden krijgen om met hun bedrijf in de picture te zijn en via een doorklik op het bedrijfslogo in contact te zijn met de bezoekers van de dagelijks drukbezochte website van De Valken.

Webmaster Martin Beemster heeft inmiddels de eerste veranderingen op sponsorgebied gemaakt op zijn paradepaardje www.devalken.com. Via de button ‘sponsors’ in de menubalk worden de sponsors makkelijk vindbaar. Voor de hoofdsponsors en special sponsors biedt de openingspagina zelfs rechtstreekse verbindingen met de websitebezoekers. Een doeltreffend bereik van bestaande en nieuwe klanten is het resultaat.

Terug van weggeweest is de balsponsor. De eerste balsponsoren voor het komende seizoen hebben zich al gemeld: Timo Groot en Afra Laan. Wie volgt?

Sinds de Valkendag is de sponsorcommissie druk bezig met benadering van sponsors, zowel bestaande als nieuwe. De eerste successen zijn in dat verband behaald en stimuleren de sponsorcommissie in hun aanpak. In de aanloop naar het nieuwe seizoen volgt hierover nieuws op de website.

Voor meer informatie over sponsormogelijkheden, kunt u in contact treden met de leden van de sponsorcommissie: Piet Davidzon, Jos Dalmulder, Jordi Meester en Ron Laan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Judith Leijen, 19-05 (52 jaar)
Rien Mohle, 19-05 (71 jaar)
Tim Groot, 22-05 (31 jaar)
Stephanie v/d Velde-Wolf, 22-05 (52 jaar)
Copyright © 2024 De Valken