DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Wedstr.secr: zat. Simone Hand (06-15211021), zon. Frank Hand (06-53890680) Agenda: Vrijwilligersavond 12 april Programma: handbal | voetbal Uitslagen: handbal | voetbal

kantinedienst op zondag

Voor de ouders van B-junioren

De bemanning of bemensing van de kantine willen we graag beter aanpassen aan de wensen van zowel spelers als vrijwilligers van de club.
Met de gedachte dat een ieder zijn steentje bijdraagt willen wij meer invulling geven aan de bijdrage van de ouders van kinderen, die bij Valken handballen of voetballen, hier specifiek de B-junioren.

De gedachte is de kantineploegen te ontlasten door ouders meer te betrekken zodat het reilen en zeilen van de club gewaarborgd blijft. Voetbalouders weten de weg ’s morgens om de koffie klaar te hebben en de handbalouders kunnen ’s middags de kantine combineren met het kijken naar de handbal.

Zoals hierboven staat, willen wij de druk op de kantineploegen verlichten, omdat het aantal groepen terug is gegaan van 6 naar 5. We willen het leuk maken, we willen gebruik maken van de mogelijkheden, die voor het oprapen liggen.

De invulling is af te stemmen met de kantinedienst van de betreffende week. Neem daarvoor contact op, dan komt er een oplossing uit. De tijden zijn nog niet opgenomen in de uitkijk, dat zal in de toekomst wel gebeuren. Dus bij gewenste afwijking van de tijd in de uitkijk, is het de bedoeling contact op te nemen met de contactpersoon van de kantineploeg. Dat telefoonnummer zal ook in de uitkijk verschijnen.

Bij vragen: meteen vragen, liefst via sms, of spreek ondergetekende of Marijke Laan aan. Bij afstemming met kantinedienst, de contactpersoon van de kantineploeg daarvan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 02-03-2024
Ochtend
Ati/Mike de Meijer
Middag
Finn Stapel/Jelle Uhlenbeck

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Cees Ruijter, 28-02 (66 jaar)
Ilse Wagemans, 28-02 (17 jaar)
Nobi Jonker, 02-03 (40 jaar)
Maaike Haijma, 03-03 (16 jaar)
Margreet van Dulmen, 04-03 (54 jaar)
Copyright © 2024 DeValken.com