Valken 5 weet wederom een voorsprong niet vast te houden

Op een doordeweekse avond in Purmerland voetballen is niet altijd top. Wat wel mooi was dat we eens konden voetballen bij kunstlicht, we hoefden ons dus niet druk te maken of we uiteindelijk de bal wel konden zien

Ik kwam iets later vanwege mijn werk en op weg richting het uitduel kwam ik in een wolkbreuk terecht dus ik dacht moet ik nou wel doorijden of niet. Gelukkig speelden onze tegenstanders op kunstgras en met dit prutweer was dat wel lekker

De eerste helft heb ik heel weinig van meegekregen, ik geloof dat het wel aardig ging en mede door een doelpunt van Erwin Ruiter stonden we met de rust 0-1 voor

De tweede helft ging op zich niet slecht. De keeper werkte slecht weg en kwam voor mijn voeten, helaas voor mijn verkeerde voet anders had ik de bal wel in 1 keer op doel geknalt.

Ja al snel kregen we een doelpunt tegen, ach nog niets aan de hand, helaas niet veel later kregen we een penalty tegen die erin ging en aan het eind van de rit nog een doelpunt tegen

Ja het was weer jammer dat we weer verloren, al waren er wel lichtpuntjes. Er werd eindelijk weer flink gewerkt en mensen gingen echt tot het uiterste zodat ze helemaal kapot waren. Dat was wel wat anders dan afgelopen zondag

Man of the match:

Ja dat is mijn maatje Rob Muntjewerff, deze man word echt onze nieuwe Stekelenburg, dus bent u scout van Valken 1 kom aub niet naar een wedstrijd van Valken 5 anders zijn we snel onze keeper kwijt