Nipte eerste overwinning competitie voor veteranen

De veteranen speelden zondagochtend 12 september hun eerste competitiewedstrijd uit tegen Dynamo in Ursem. Helaas ontbraken Gerard Laan, Eddy Bakker en Timo Groot, maar met dank aan Marco Bakker kon het team toch op voldoende sterkte aan de slag.
In de eerste helft wist De Valken twee keer te scoren. Sjaak Laan maakte een mooi kopdoelpunt en Frits Greuter zag een knap op de wreef geschoten bal in het doel verdwijnen. Een nog mooier doelpunt van Sjaak Laan na een snelle aanval over vele schijven werd helaas afgekeurd wegens buitenspel.
Halverwege was het 2-1. Het tegendoelpunt van Dynamo viel ongelukkig. De bal werd ingekopt op aangeven van een Valken-speler.
In de tweede helft bouwden de veteranen de voorsprong uit. Frits Greuter schoot nogmaals van de rand van het strafschopgebied knap in en Ron Laan kon simpel intikken na goed doorgaan van Marco Bakker, die zag de keeper de bal niet geheel klem vast hield.
Toch eindigde de wedstrijd met een nipte voorsprong. Dynamo kwam terug door een prachtig afstandschot en vlak voor tijd kreeg de thuisploeg nog een penalty, die ook werd benut. Daarna werd afgefloten en was de eerste competitiewinst behaald.