Balsponsoring succesvol: nog 2 ballen te gaan

De sponsorcommissie heeft dit seizoen mede ingezet op een oude methode: het sponsoren van de wedstrijdbal bij thuisduels van Valken 1. Het seizoen is nog maar net op gang, maar nu al kan de herintroductie van het fenomeen balsponsoring een succes worden genoemd. Aan 8 van de 10 thuiswedstrijden kan al een balsponsor worden gekoppeld.

Afgelopen zondag tegen FC Medemblik trad Eetcafé ’t Ken Net spontaan als balsponsor naar voren. Zo kon uitbaatster Helma Breg de wedstrijd tegen het elftal van haar broer Fred Breg een speciaal tintje geven. Een leuke geste.

De andere balsponsors tot dusverre zijn: Jan Tol en Ton de Wit, trouwe Valken-mannen die zelfs 2 wedstrijden als balsponsor optreden en verder speler/bestuurder Tim Groot, Cramo Polyester (het bedrijf van veteranenspeler Willem Cramer) en Afra Laan, die de wedstrijd tegen ASV ’55 als balsponsor heeft ‘geclaimd’.

Het overzicht van de balsponsors is te zien op de website bij de rubriek sponsors.

Graag komt De Valken in contact met de laatste twee balsponsors. Het gaat dan om de wedstrijden tegen Hauwert ’65 en St. George.
Voor een bedrag van EUR 50 kunt u balsponsor worden (dit bedrag kan ook in groepsverband, bijvoorbeeld als elftal of als familie). Het is eenmalig en schept geen verplichtingen.

Belangstellenden kunnen zich melden bij Ron Laan van de sponsorcommissie: ron.laan@hetnet.nl en ook telefonisch bereikbaar op nummer 0228 – 543215.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Tom Besseling, 24-07 (27 jaar)
Dave Laan, 24-07 (15 jaar)
Lisa Mes, 24-07 (19 jaar)
Danique Wiersma, 24-07 (21 jaar)
Gert Feld, 25-07 (57 jaar)
Roel de Wit, 25-07 (21 jaar)
Roy Zwagemaker, 25-07 (33 jaar)
Zavano Felomina, 26-07 (19 jaar)
Copyright © 2024 De Valken