Galatasaray pakt 6 punten tegen dit keer het favoriete Barcelona

De wens van de Spaanse pers is ingewilligd…

Op een mooie zaterdagochtend is de zesde wedstrijdronde van de Mini Pupillen najaarscompetitie gespeeld op sportpark De Drieban in mijn geboorteplaats Hem.

Eindelijk mocht Galatasaray aantreden op de eigen ‘home-ground’ oftewel het A-veld van De Valken. Zij namen het op tegen het favoriete Barcelona met zijn wereldkampioenen.

Klokslag 10:00 uur gingen Björn, Floris, Dion en Lars op jacht naar de bal. De jacht eindigde na het laatste fluitsignaal van de prima fluitende fluitist en werd de eindstand genoteerd: 5-2 winst. De goal van Floris werd ingelijst i.v.m. het mooie voorbereidende werk van zijn teamgenoten. Overige goals kwamen op naam van Dion (2), Björn en Lars.

Na de limonade ontstond er weer een mooie strijd tussen beide teams. Af en toe een stevig duel, echter wel op een sportieve wijze. Na de 1-0 van Björn die de bal vanaf de zijkant van het veld met uiterste precisie in het doel schoot was de ban gebroken. Galatasaray liep via opnieuw Björn (2) en Lars uit naar 4-0 waarna Barcelona de eer redde door de eindstand te bepalen op 4-1.

Volgende week pakken wij weer de Houterweg voor de volgende wedstrijden. Misschien weten wij dan ook de stand van de Mini Pupillen Najaarscompetitie?!








Met sportieve groeten,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Zavano Felomina, 26-07 (19 jaar)
Dion Bouwman, 27-07 (20 jaar)
Bry? le Blanc, 29-07 (21 jaar)
Nomi Stheins, 29-07 (19 jaar)
Lieke de Wit, 29-07 (15 jaar)
Anne de Groot, 30-07 (29 jaar)
Copyright © 2024 De Valken