DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Wedstr.secr: zat. Simone Hand (06-15211021), zon. Frank Hand (06-53890680) Agenda: Vrijwilligersavond 12 april Programma: handbal | voetbal Uitslagen: handbal | voetbal

Helden winnen met slechts 9 eigen spelers

Beetje een laat verslag maar door omstandigheden kon het niet eerder.

Mensen die afwezig waren: Dennis, Dennis, Ivo, Martin, John, Arthur, Sebastiaan, Frank en Marco die er wel was maar gebeleseerd was en de vlag in de hand nam.

Dus als je alles op en aftrekt hielden we 9 man over! Geen volledig elftal: Pommes, Jordy h, en Jacco deden mee. Dus het hele team zat om de koffie bij nico om half 10 en om 10 uur gingen we richting Aartswoud

De wedstrijd. Over de 1e helft heb ik niet veel te melden eigenlijk. In de eerste 5 minuten was agsv 1 keer gevaarlijk met een arthur gaus guffie op het konk van pommes maar die zag hij op de paal belanden. De rest van de 1e heelft had valken met rowan ben nico Freek en niels 12 schoten richting doel waarvan er misschien 3 tussen de palen werden gemikt. Het was dus al met al een slechte eerste helft. In de rust was het zo maar na weken eens geen geouwehoer over wissels, wat was dat toch lekker! In

De 2e helft kwamen de helden slecht uit de start blokkean, en het duurde dan ook niet lang dat de thuis ploeg kon counteren en met deze goeie counter scoorde de thuis ploeg de 1-0.

Zo mannen gingen we weer als sterkste ploeg verliezen? Want meteen kwam agsv met 3 man tegen 3 verdedigers en een schot ging door een hele knappe redding van onze goalie pommes.

Deze schoot hij naar de vrij staande ben, die de bal aan Niels gaf hij kreeg 3 man om zich heen hij dacht ja wat moet ik nou met die bal maar wat hij deed was echt ongelofelijk hij speelde die 3 man uit en zag in zijn ooghoeken nico vrij staan die zonder na te denken in 1x uithaalde op het hok van de thuis ploeg GOAL!!! 1-1 en nico zijn eerste van het seizoen.

Keurig mannen ga door we zijn beter werd er geschreeuwd van de kant en dat kwam uit de mond van onze invaller jacco die overigens een hele goeie wedstrijd speelde. Dus we gingen door, opzich logisch want er moest toen nog een half uur gespeeld worden.

Na een paar kansjes voelde we dat er meer in zat. En dat klopte ook want rowan had op links de bal en speelde door op ben die had 3 mogelijkheden of hij gaf hem voor op Niels, of hij speelde zijn mannetje uit en keek wat er daarna uit kwam of hij kon in de verre hoek op doel schieten, hij deed gelukkig het laatste want na een mooie trap ging de bal in de verre hoek in het doel!! 1-2. En met nog 10 minuten te spelen drukte we door en Freek kreeg nog een goeie kans maar benutte hem net niet.

Agsv was ook nog 1 keer gevaarlijk maar wij hadden vandaag toch wel een hele goeie vervanger van dennis op doel. Hij deed ons toch allemaal verbazen met zijn reddingen.

De helden gingen gewoon verder, een schot van Niels die zijn beste wedstrijd ooit speelde werd gered door de keeper en zo kregen de helden een corner hij werd genomen door ben.

En daar kwam nico weer met zijn hoofd kopte hij in de hoek maar werd tegen gehouden door Jordy, maar die speelde toch met ons mee? Ja dat klopte hij zei ook ik wilde een 1 tweetje met je aan gaan dus nico kreeg de bal via Jordy terug voor zijn voeten en haalde hard uit op het doel. 1-3.

De wedstrijd was nu toch echt wel gelopen met nog een paar kansen voor de helden maar we wisten dat we er al waren. En na het laatste fluit signaal was het dan ook zo.

De drie punten gingen mee naar venhuizen maar niet voordat iedereen weer even een bic Mac menu op had in de Mac donalds in hoorn.

Volgende week HSV Sport die 1e staat, wij staan 3 punten achter hun met een wedstrijd meer gespeeld dus we moeten winnen. Zuidermeer 2 staan 2e met 2 punten meer als ons en 2 wedstrijden minder als ons hoop 2tjes!

– by Nico –

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 09-03-2024
Ochtend
Veronique/Ahmed Alkadro
Middag
Brady Opmeer/Maarten van Warmerdam

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Nobi Jonker, 02-03 (40 jaar)
Maaike Haijma, 03-03 (16 jaar)
Margreet van Dulmen, 04-03 (54 jaar)
Majel Langedijk, 04-03 (24 jaar)
Morris Laan, 05-03 (20 jaar)
Dieuwertje Karsten, 06-03 (39 jaar)
Copyright © 2024 DeValken.com