Kortingspas Intersport en De Wit voor Valkenleden

Sinds dit seizoen is Intersport Huesmolen te Hoorn een belangrijke sponsor voor s.v. De Valken. Dit geldt ook voor De Wit Beeld Geluid & Witgoed uit Enkhuizen. De Wit heeft de aanschaf van een nieuwe flatscreen mogelijk gemaakt, waarvan de kantinebezoekers dankbaar gebruik maken.

Voor alle Valkenleden – zowel handbal als voetbal – is een kortingspas beschikbaar. Op vertoon van deze pas ontvangt men 10% korting op alle muziekinstrumenten bij De Wit en 10% korting op de gehele collectie van Intersport Huesmolen te Hoorn. Bij laatstgenoemde winkel is een indrukwekkende hoeveelheid sportkleding en sportartikelen verkrijgbaar.

Een prachtige kortingsactie dus voor Valken-leden. Zeker met de decembermaand voor de deur van welkome betekenis voor onze portemonnee.

Tevens weer een mooi voorbeeld van een win-win-situatie voor sponsor en vereniging, mede te danken aan eerste-elftalspeler Bart Boon.

Piet Davidzon van de sponsorcommissie verzorgt de komende tijd de verspreiding van de kortingspassen onder de leden, in eerste instantie via de coaches van de verschillende teams.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Johan Dekker, 19-07 (52 jaar)
Robin Vreeker, 19-07 (17 jaar)
Iris Hooijboer, 21-07 (19 jaar)
Sem Pater, 21-07 (14 jaar)
Rick Vroling, 21-07 (26 jaar)
Mirjam Rood, 22-07 (46 jaar)
Copyright © 2024 De Valken