Bestuur dankt vrijwilligers voor inzet 2010

Het bestuur van s.v. De Valken biedt dezer dagen aan alle vrijwilligers en medewerkers een eindejaarsgeschenk aan. Hiermee wil het bestuur zijn dank tot uitdrukking brengen voor de steun in 2010 ten behoeve van de vereniging.

Dankzij de inzet van vele vrijwilligers is het mogelijk om als sportvereniging week in week uit de leden het sportieve en sociale plezier aan voetbal en handbal te laten beleven. Dat sporten gaat niet zomaar, daar is veel vrijwillige hulp voor nodig. Het is natuurlijk leuk om te doen, maar tegelijkertijd mag daarvoor waardering zijn.

Het bestuur van s.v. De Valken kijkt terug op 2010 als het jaar waarin de fusie met ASV 55, SVH en De Valken niet van de grond kwam, maar waarin daarna met veel passie en inzet iedereen binnen s.v. De Valken de schouders er weer onder heeft gezet. Het zou prachtig zijn als we dat in 2011 een fraai vervolg konden geven, misschien wel met een toekomstgericht besluit over de verenigingsaccommodatie.

Wij hopen dat ook in 2011 de vereniging weer een beroep op de vrijwilligers kan doen en dat ook op steun gerekend mag worden als het ervan komt dat s.v. De Valken een stapje extra moet zetten om een nieuw clubgebouw te realiseren.

Nogmaals: veel dank.

Prettige Kerstdagen en een goede jaarwisselling gewenst.

Het bestuur van s.v. De Valken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Stephanie v/d Velde-Wolf, 22-05 (52 jaar)
Maas Bouman, 26-05 (21 jaar)
Timo Kromkamp, 26-05 (16 jaar)
Jeanne Wagemans, 26-05 (19 jaar)
Copyright © 2024 De Valken