Een goed begin is het halve werk

Zondag 23 januari was het dan weer zover, na zo’n 2 maanden niet te hebben gevoetbald mochten we weer aantreden dit tegen het 2e van de West-Beemster Sportvereniging.
Deze wedstrijd werd gespeeld zonder Erwin Groot en Michael Nan. Maar deze mannen werden vervangen door Rowan Boots en de terug kerende Ron Boon (die overigens wel wat te laat was).
Dit was vergeven en vergeten omdat er iemand was die het presteerde nog later te komen wegens een miscommunicatie met zijn eigen gedachten (kwart voor 11 ipv kwart over 11).

We begonnen de wedstrijd goed door goed combinatiespel en veel loop vermogen dit ondanks de lange winterstop waar onze tegenstander ook duidelijk genoeg last van had.
Door ons goede begin van de wedstrijd kregen wij al een snelle 1-0 voorsprong door onze rechtsvoor Erwin Hofland. Dit was dus voor ons een goed begin van ons seizoen in 2011. Maar daarmee is de wedstrijd natuurlijk niet gespeeld.
We hadden na deze goede eerste helft waarin wbsv weinig tot geen kansen heeft gehad het volste zelf vertrouwen en zo gingen wij ook door in de 2e helft.
Ondanks dat WBSV wel ietsjes sterker leek te worden scoorde invaller Rowan Boots de 2-0.
Ongeveer een kwartier voor tijd kwam onverwachts de aansluitings treffer van WBSV door niet heel overtuigend keepers werk van de man in de goal van Jeroen Goedhart.
Gelukkig konden wij snel na deze goal het verschil terug brengen naar 2 doelpunten verschil, dit door wederom een doelpunt van Rowan Boots na een mooie voorzet vanaf rechts.

Na deze overwinning en de afgelaste wedstrijd van 30 januari hoop ik dat iedereen er klaar voor is om te starten aan de wedstrijd tegen ASV’55 2, dit met onze ongeslagen status van 2011 aldus de woorden coach Jelle Koopman;