DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Wedstr.secr: zat. Simone Hand (06-15211021), zon. Frank Hand (06-53890680) Agenda: Vrijwilligersavond 12 april Programma: handbal | voetbal Uitslagen: handbal | voetbal

Roele De Vries wint ondernemersprijs Westfriesland

Roele De Vries heeft donderdagavond 10 februari de ondernemersprijs Westfriesland Méér gewonnen. In een uitverkochte Parkschouwburg, kreeg de trotse directie de felbegeerde prijs uitgereikt van gedeputeerde Bond.

Voor s.v. De Valken is Roele De Vries, net als voor veel andere verenigingen, zeer belangrijk. In samenwerking met Roele De Vries wordt tweewekelijks het oudpapier opgehaald in Venhuizen en Hem. De hieruit voortvloeiende inkomsten zijn voor de clubkas van cruciale betekenis omdat het om een groot bedrag gaat.

Het winnen van de prijs is vanuit De Valken een felicitatie waard.

De uitverkiezing van Roele De Vries benadrukt actualiteit van de aandacht die het bestuur al wilde doen uitgaan naar de oudpapier-inzameling. De komende tijd worden de leden van de seniorenelftallen nader geïnformeerd over het belang van de oudpapierinzameling en de wijze waarop dit kwalitatief en met de juiste inzet door De Valken moet gebeuren.

Het zou vooral mooi zijn als er een vaste coördinator zou zijn, met als belangrijkste taak de aanwijzing van de oudpapierophalers en het erop toezien dat iedereen present is en dat de inzameling goed verloopt. Het vraagt natuurlijk enige discipline, maar het is een taak die goed te overzien is en tot tevredenheid leidt vanwege de bijdrage aan de clubkas.

Als iemand bereid is deze taak op zich te nemen, kan met het bestuur contact worden opgenomen op telefoonnummer 0228 – 543215 (secretaris Ron Laan). Het zou richting Roele De Vries een prachtig cadeau zijn als de vereniging een enthousiaste oudpapier-coördinator zou kunnen benoemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 02-03-2024
Ochtend
Ati/Mike de Meijer
Middag
Finn Stapel/Jelle Uhlenbeck

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Finn Stapel, 24-02 (13 jaar)
Amber Hooijboer, 25-02 (21 jaar)
Jeroen Goedhart, 26-02 (33 jaar)
Cees Ruijter, 28-02 (66 jaar)
Ilse Wagemans, 28-02 (17 jaar)
Copyright © 2024 DeValken.com