DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Veteranen schieten zeven keer raak tegen mopperend Kwadijk

Het klasseverschil was groot in de wedstrijd tussen de veteranen van De Valken tegen die van Kwadijk, dat stijf onderaan staat. Hoewel je zou verwachten dat Kwadijk week in week uit probeert een beetje ontspannen te voetballen en het wekelijkse verlies gelaten accepteert, was het op het B-veld een kakofonie van schelden en tieren door de Kwadijkers.

Vooral de scheidsrechter moest het ontgelden en daardoor werd het een troosteloze pot voetbal, die ook weinig inspiratie bood voor de verslaggever.

“We stoppen ermee”, was zo’n beetje de lijfspreuk van Kwadijk als weer eens een arbitrale beslissing ter discussie werd gesteld. En hoewel de voetbalwereld van het stoppen van enkele Kwadijkers zeker wat rooskleurig zou worden, had De Valken alle belang bij het reglementair uitspelen van de wedstrijd Dat lukte.

Het werd 7- 0 voor De Valken. Bij rust werd het scorebal geopend door een dieptepas van Jan Koster op Ben Vroling, die Gerard Laan de 1-0 schonk. Daarna volgden voor rust nog twee doelpunten van Ron Laan en Sjaak Laan maakte nummer vier.
Na rust werd de score uitgebouwd door twee doelpunten van Sjaak Laan, die dus alweer een driepunter kon bijschrijven. Ben Vroling maakte het zevental vol.

Het was jammer dat Timo Groot nog uitviel met een serieuze blessure, want het is zaak dat het veteranenteam op volle sterkte blijft voor de sloffase van de competitie en het bekervoetbal. Woensdag volgt een bekerduel tegen Spartanen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 02-12-2023
Ochtend
Isabel/Usama Almohammed
Middag
Jelle Bleeker/Tim Weeverink

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Sophie Bakker, 27-11 (20 jaar)
Sem Bleeker, 28-11 (19 jaar)
Carla Laan-Meissen, 29-11 (59 jaar)
Gido Sjerps, 29-11 (13 jaar)
Erwin Feller, 30-11 (26 jaar)
Lynn Koster, 30-11 (29 jaar)
Copyright © 2023 DeValken.com