Inhaalslag oud-voorzitter Piet Boon

2 inhaalduels gisteren: Hauwert – MOC (2-0) en de laatste minuten van het eerder gestaakte FC Medemblik – St. George (2-2). Vooral het laatste duel zorgde ervoor dat er niet al te veel punten zijn behaald. Alleen Piet Boon haalde het volle pond: 2 goede uitslagen. Zijn inhaalslag lijkt echter wel wat laat te komen. Hij stijgt van 56 naar 53 en staat nu op 56 punten.

Dat zijn er precies 40 minder dan lijstaanvoerder Jelle Bleeker, die net als nummer 2 Niels Kool 3 punten aan zijn totaal toevoegt.

Daarmee lopen ze 2 punten uit op de nummers 3 en 4, Mark Borst en Edwin van der Rol. Beiden staan op 89 en het gat tussen de nrs. 1 en 2 is al resp. 7 en 6 punten. Doelman Dekker wisselt van positie met de opnieuw geen geluk hebbende oud-winnaar René Bleeker. Laatstgenoemde scoort deze wedstrijden zelfs geen punt. Beiden staan op 88 punten.

Het viertal Chris Beemster (van 9), Chris Wijsman, Kees Broers (van 11) en Mamaloe bezetten nu de posities 7 t/m 10. Het kwartet staat op 84 punten.

Pas op de plaatst even voor Rick Appelman (82), Sam Laan, Mattie Obdam en Sandra de Greeuw (allen 81 punten).

Onderin nog steeds Niels Jong en Manon Westerlaken. De Hoogkarspeller loopt een puntje in op de Grootebroekster. Het verschil is nu 6 in het voordeel van Manon.

Niels Kool loopt weer uit in de uitslagen. Hij staat op 14. Kees Broers op 12.

Een drietal deelnemers heeft nu 52 goede toto’s: Nel Dop en René en Jelle Bleeker. Mark Borst, Renske Beemster en Mattie Obdam staan er 1 achter.

Tenslotte de joker: Sam Laan en Mattie Obdam staan op 36 punten dankzij Zwaagdijk en HOSV. Mary Obdam en Doelman Dekker danken DWB met 34 punten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Claudia Kors, 15-06 (29 jaar)
Gerard Koster, 16-06 (59 jaar)
Aaron Broersen, 17-06 (13 jaar)
Niels Laan, 17-06 (31 jaar)
Copyright © 2024 De Valken