Valken – ASV, Mijn Derby (12,slot)

Genoeg. Het mooie van een tijdelijke rubriek is dat-ie tijdelijk is. Om iedereen enthousiast in de richting van de derby te stuwen, werd onder het motto Mijn Derby bijna twee weken lang melding gemaakt van diverse meningen.
Grappig om te zien dat als het om een gastenboek gaat, iedereen soms maar anoniem wat roept (en heel soms nog veel erger dan dat), terwijl een tekst onder eigen naam insturen naar een heuse redactie meer weloverwogen gaat. Dat laatste was ook precies de bedoeling en het was leuk om te horen dat de tijdelijke rubriek alom werd gewaardeerd.

De opgenomen reacties kwamen vaak van de opinieleiders van voetbalminnend Hem/Venhuizen. Wat die mening ook inhield, duidelijk werd dat voor een ieder de wedstrijd Valken – ASV meer is dan een gewoon competitieduel.

Nu de wedstrijd zelf nog. Op de website volgt vandaag het volledige programma van de dag, waaruit zal blijken dat het bestuur niet heeft stilgezeten de afgelopen tijd. Het zou een prachtige beloning zijn als het toeschouwersaantal van de uitwedstrijd minimaal wordt geëvenaard en ook de gezelligheid na afloop zegeviert. Ik heb eigenlijk nog geen mensen gesproken die niet naar Valken – ASV gaan…

Rest mij als redactie af te sluiten met een dankwoord aan iedere inzender. Bovendien neem ik in deze slotaflevering nog de vrijheid om mijn eigen mening te ventileren.

Groeten, Ron Laan, die schrijft:

Zet hem op Valken 1. Speel ASV met 4-0 van de mat. Dan heb ik weer de broodnodige punten om terug te keren in de(sub)top van de Valken-competitie op de website en kan ik met opgeheven hoofd ’s avonds (heel laat) thuis komen aan de Buurt.

Tot zondag allemaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 01-06-2024
Ochtend
Isabel/Milan Vonk
Middag
Luca Bleeker/Opvulplek

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Dennis Groot, 27-05 (24 jaar)
Marike de Wit, 28-05 (18 jaar)
Delano Bezuijen, 29-05 (20 jaar)
Wietse Sijm, 29-05 (32 jaar)
Charmaine Boon, 30-05 (33 jaar)
Rick Raven, 30-05 (35 jaar)
Loek Groot, 31-05 (30 jaar)
Nick Redeker, 01-06 (35 jaar)
Tim Stammes, 01-06 (25 jaar)
Copyright © 2024 De Valken