DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Wedstrijdsecretariaat: Simone Hand, 06-15211021 (zat.) en Frank Hand, 06-53890680 (zon.)

Verdiend flesje na overwinning A1 op Knollendam

ondag ochtend, kwart voor 11 aanwezig was het bericht donderdag. Dinsdag kwam het trieste mededeling dat onze goal getter/ mooiboy/ luie spits/ leuke knul/ ballenjongen N. Fine helaas meedeed met het 1ste elftal. Dus moesten wij onze eigen talenten maar eens gaan gebruiken. Zondag ochtend in de kleedkamer kregen wij de opstelling te horen. Mike op doel, achterhoede met Wietse en Tjeerd centraal, Simon links en Dion rechts. Op het vierman sterke middenveld met links Jesper centraal links Dennis, centraal rechts Jos en rechts Ruud. De voorhoede bestond uit, links Wessel en rechts Frank. Op de bank begonnen Tim en Pim (later zou Rik Besseling, B2, aanschuiven). Toen toch maar eventjes een warming up doen. Onderleiding van ‘Kapitein Wets’. Waarna wij begonnen aan een wedstrijd onderleiding van dhr. P. Koster, die overigens uitstekend floot .

We kregen als opdracht mee dat er niet ‘teveel’ en te uitbundig juichte na een goal, want bij de uitwedstrijd kregen we meteen een doelpunt tegen binnen 5 minuten. De aftrap.
We begonnen goed, meteen druk. En binnen 10 seconde balbezit door goed doorjagen. Al snel kwamen de eerste kansen. Helaas werden de schoten geblokt of gingen naast. Na een kwartier van intensief samenspel en goede uigespeelde momenten een corner. De corner werd genomen door Dennis, waarna de bal in de voeten van Frank belande, Die legde hem uitstekend af op interim goalgetter Ruud Kok, die op zijn beurt verwoestend uithaalde en de 1-0 was een feit. Helaas ging het toen al fout, Ruud hield zich niet aan de afspraak. Laten we het zo zeggen, voor iedereen die het niet gezien had was het duidelijk, Ruud had gescoord. Daarna gebeurde er weinig, we zakte wat in, de druk ging weg en toen was het rust!

In de kleedkamer gekomen konden we daar niet zitten ivm. De B1 die nog moest douche. Dus wij weer terug naar het veld. Daar hebben we de bespreking gehouden, ondertussen Frank gewisseld voor Tim, Tim ging centraal midden, Dennis ging rechtsbuiten en in de eerste helft was Dion ook al gewisseld voor Pim. Rien die een andere opstelling voorstelde, wij die het afkeurde. Zelfde opstelling weer het veld op. Rentree voor Tim Groot, die last had van een ‘dames knie’.

De tweede helft, wij de aftrap. We deden allemaal ons best, maar er gebeurde niet veel. Een paar ballen op doel, maar scoren bleef uit. In de 60ste minuut kwam de thuisploeg, verdient, op een 2-0 voorsprong door een individuele actie van Tim die knap afgemaakt werd door #twitterkanon Dennis Vriend. Die de bal koelbloedig van 1 meter tussen de palen en onder de lat naar binnen schoot. Daarna waren er onterecht aanmerkingen op de grensrechter van Knollendam die dacht dat het vlaggentjes dag was. Jos werd gewisseld voor Rik die plek wisselde met Dennis. Daarna gaf het publiek Ruud een staande ovatie toen hij gewisseld werd voor iemand. De aanval ging weer beter lopen en een prachtig schot van Rik liet het aluminium trillen. Helaas, geen 3-0. Na wat mooi combinatie spel kwam de bal bij Wessel, die a la Theo Janssen de bal over de doelman heen liftte. De wedstrijd was beslist en Wessel kon eraf met een publiekswissel. Knollendam zette nog even aan en een mooi schot in de linkerhoek was het resultaat, de eer was gered. Daarna was het afwachten tot de scheidsrechter afblies, en wij konden gaan kijken naar de Derby waar onze keeper en spits hun opwachting gingen maken.

In de kleedkamer kregen wij het verdiende ‘flesje’ en werd er nog kort nagepraat.
Jongens, goed gewerkt! Wij zien jullie dinsdag weer op de training.

Tjeerd & Ruud

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 02-12-2023
Ochtend
Isabel/Usama Almohammed
Middag
Jelle Bleeker/Tim Weeverink

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Sem Bleeker, 28-11 (19 jaar)
Carla Laan-Meissen, 29-11 (59 jaar)
Gido Sjerps, 29-11 (13 jaar)
Erwin Feller, 30-11 (26 jaar)
Lynn Koster, 30-11 (29 jaar)
Haan, 02-12 (57 jaar)
Tom Laan, 02-12 (20 jaar)
Copyright © 2023 DeValken.com