DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Wedstrijdsecretariaat: Simone Hand, 06-15211021 (zat.) en Frank Hand, 06-53890680 (zon.)

Nieuw videoverslag: Valken F2 – RKEDO F1

Ook de jongste jeugd staat al op het werelde wijde web zo blijkt uit het vandaag ontvangen 2e videoverslag van Theo Braas over de wedstrijd Valken F2 – RKEDO F1 van 26 maart (5-2):

Okay ze zijn groter, dat zie ik zelf ook wel

We hebben ze natuurlijk allemaal in ons hoofd geprent:
Het gaat niet om het winnen….
Als ze maar hun best doen….
Als ze er maar lol in hebben… maar toch….

Na twee seizoenen bovenin te hebben meegedraaid zijn onze jongens van de F 2 nu zwaarder ingedeeld. “Ze zijn wel groot, hè?” klinkt regelmatig als tegenstanders het veld betreden.
F 2 vindt zichzelf nu en dan terug met de rug tegen de muur.
“daar worden ze alleen maar sterker van.” Ja maar toch.
Met gezond ontzag betraden onze spelers deze zaterdag het veld.
RK EDO f1 was duidelijk andere koek. Met de 4-1 nederlaag (vorige maand uit) nog vers in het geheugen werden de opponenten tegemoet getreden. De start was zowaar flitsend: een splijtende demarrage van Finn door het centrum betekende 1-0.(zie filmpje 1) “En nou doorgaan” pleeg je dan te roepen als ouder. Maar RK EDO richtte zich op en met een 2-1 achterstand werd de kleedkamer opgezocht.
Ik begrijp uit welke klei Frank de Boer opgetrokken moet zijn: de coach liet een klassieke mengeling van teleurstelling en boosheid blijken. (filmpje 2) Misschien zou El Hamdaoui de kritiek van zich af hebben laten glijden, zoniet onze dappere spelers. Er werd met overtuiging gestreden en plotseling viel er zoveel te genieten: Ryan stortte zich op elke bal in de buurt, Daan en Twan poetsten achterin dat het een lieve lust was. Salem, Stan en Robin heersten plotseling over het middenveld en Tom en Thomas waren ongrijpbaar voor de defensie van RK EDO. Naast de onstuitbare rushes van Finn moet apart vermeld mijn hoogtepunt van de wedstrijd: pass vanaf de middenlijn van (weer) Stan, Thomas, met de rug naar het doel laat de bal onder de voet lopen en in één draai geeft hij iedereen het nakijken. Twee-drie passen, een schot: Goal! (filmpje 3)
Het gaat niet om het winnen, maar je kunt zien dat het wel motiverend is om na een stevige strijd de beloning van de overwinning op te halen. Chapeau coaches, chapeau F2

Theo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 02-12-2023
Ochtend
Isabel/Usama Almohammed
Middag
Jelle Bleeker/Tim Weeverink

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Sem Bleeker, 28-11 (19 jaar)
Carla Laan-Meissen, 29-11 (59 jaar)
Gido Sjerps, 29-11 (13 jaar)
Erwin Feller, 30-11 (26 jaar)
Lynn Koster, 30-11 (29 jaar)
Haan, 02-12 (57 jaar)
Tom Laan, 02-12 (20 jaar)
Copyright © 2023 DeValken.com