contact met coaches en vereniging

We voetballen nog ongeveer een maand competitie en daarna komen de toernooien. Het wordt voor verschillende teams nog spannend in de eindstrijd voor de klassering. Sommige teams vinden nu de draai en kunnen een goede eindspurt maken. Ik hoop dat dat gaat lukken.

Voor wat betreft het organiseren wil ik ook een eindspurt maken, maar word geconfronteerd met op zeer korte termijn verschuiven van wedstrijden omdat de school op reis gaat. Ook heeft de KNVB een aantal wedstrijden gepland, terwijl wij toernooi hebben. Dit wordt nu verzet en er wordt geschoven, maar wenselijk is dit niet voor de coaches. Zo wordt dit weekend niet door C1 en D1 gevoetbald. De C2 en C3 zullen wel de wedstrijd spelen. Ik heb begrepen dat de B-jeugd een korte nacht wacht, dus met kleine oogjes het doel moeten vinden.

Laten we afspreken dat we vlot met elkaar communiceren wanneer het spelen van wedstrijden om welke reden dan ook niet gaat. Zo kan de coach tijdig zijn maatregelen nemen.
Dit vlot communiceren geldt ook voor de andere dingen binnen onze club, zoals trainen, de ouders die rijden, wedstrijden fluiten en de kantine.
Communiceren gaat 2 kanten op, dus ook ik ga er tegen aan om dit beter op de rit te krijgen zodat ook deze zaken nog beter zullen gaan.

De website zal meer en meer worden gebruikt als instrument, dus hou de site bij en zorg voor mailcontact met de coach.

Veel plezier en goede sportieve resultaten toegewenst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Jesse de Wit, 22-06 (22 jaar)
Joey Boon, 23-06 (23 jaar)
Jeffrey Ruitenberg, 25-06 (30 jaar)
Isa Stosz, 25-06 (21 jaar)
Copyright © 2024 De Valken