Jelle Bleeker maakt zich los van de rest

Jelle Bleeker en Doelman Dekker scoren deze week het best in DeValken.competitie. Beiden voegen 8 punten toe aan hun totaal.

Jelle mag zich dan nu ook met enig fortuin de kanshebber voor de eindzege noemen. Hij staat inmiddels 5 punten los! Zijn totaal is 109, Niels Kool scoorde slechts 3 punten en komt op 104.

Daarachter lijkt een drietal te gaan strijden om positie 3. Doelman Dekker (van 6), Edwin van der Rol en René Bleeker (van 3) staan alledrie op 100 punten.

Hierachter is weer een klein gaatje naar een drietal met 96 punten: Mark Borst, Kees Broers en Mamaloe bezetten de posities 6 t/m 8. Manon Haars staat met 95 punten op de 9e (prijswinnende) positie.

Chris en Chris (Beemster en Wijsman) blijven nummer 10 en 11. Zijn zitten samen met Nel Dop op het vinkentouw.

Haalde Niels Jong vorige week Manon Westerlaken bijna in, deze week laat ie de teugels weer wat vieren en wordt het verschil weer 4 punten. Manon staat op 38, Niels op 34 en blijft de onbetwiste rode lantaern.

Niels Kool lijkt een gooi te doen naar de uitslagenwinst. Hij staat op 15, nog steeds 2 meer dan Valken-trainer Kees Broers.

Renske Beemster en Nel Dop leiden de toto-dans met samen 58 toto’s. Da’s voor beiden 1 toto meer dan Mark Borst en René Bleeker.

Doelman Dekker scoorde deze week mede zo goed doordat hij de uitslag DWB – FC Medemblik (0-3) goed voorspelde. DWB is zijn jokerteam en daarmee staat ie nu bovenaan in de jokerlijst. Zijn hele score bestaat nu bijna voor de helft uit dat van punten gescoord met De Weersche Buffels. (42). Mattie Obdam (40) blijft Doelman op de hielen zitten.

Nog 11 duels zijn er te spelen…… het einde is in zicht, de spanning loopt op. Wordt het een Bleeker-geluksvogel, een voormalig Streker-kooltje, een keepert of toch een Schellinkhouter uit Hoorn…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Jesse de Wit, 22-06 (22 jaar)
Joey Boon, 23-06 (23 jaar)
Jeffrey Ruitenberg, 25-06 (30 jaar)
Isa Stosz, 25-06 (21 jaar)
Copyright © 2024 De Valken