Valken D3 – De Blokker D6

Er was een grote druk in het team (tenminste bij mij). Frank is speciaal niet naar de wipp-in geweest om zijn krachten te sparen … respect daarvoor!!!

Blokkers trapten af en we begonnen.
De eerste 13 minuten geen doelpunt, Joris Koster geeft hem prachtig voor en Nick Duppen slide hem erin! 1-0 stond het voor ons!!!

Later in de wedstrijd een geweldig doelpunt van Joris Koster. 2-0!!! Vlak voor de rust scoorden de Blokkers een mooi doelpunt en het werd helaas vlak voor rust 2-1. Scheids fluit de eerste helft af.

De eerste 5 minuten in de kleedkamer was de spanning te snijden, 2-1 kampioen of niet??? We gingen het veld weer op …

Al snel scoorde Joris Koster de 3-1 erin, Iedereen was blij!!! En daarna weer Joris Koster 4-1!!!

Frank probeerde een paar solo’s maar dat liep op niks uit helaas. Toen Nick 1 op 1 op de keeper maar hij raakt hem verkeerd. Mis!Daarna scoorde Joris Koster de 5-1 !!!

De wedstrijd was gewonnen dat wisten we al maar nog een doelpunt zou leuk zij en daar was Joris Koster weer en hij schoot zijn 4e erin!

Man of the match: Joris Koster!

Ook Joris Molenaar en Stijn van Reijen speelden een goede wedstrijd, wat een inzet!

Komt allen kijken de volgende wedstijd … KAMPIOENEN!!