De Blokkers geen partij voor veteranen

Op zondag 8 mei hebben de veteranen met 7-0 gewonnen van De Blokkers. Hoewel De Blokkers het thuisvoordeel had, hadden de geelzwarten geen kans tegen de veteranen, die als mannen met een missie De Blokkers als voorlaatste tegenstander opzij zetten.

Volgende week kan met winst tegen Kwiek ’78 het kampioenschap worden bereikt, al geldt ook nu al dat door het niet uitspelen van alle duels de opponenten De Valken normaal gesproken niet meer kunnen achterhalen.

De Valken speelde met gastspeler Peter Bakker en diens inbreng maakte het middenveld completer en daarmee sterker. Het zou mooi zijn als Peter Bakker de smaak te pakken krijgt en volgend jaar de gelederen als vaste kracht wil versterken. Om zijn kwaliteit te onderstrepen, maakte Peter Bakker, op aangeven van zijn broer Marco Bakker, het eerste doelpunt met een listig boogballetje. Het werd 2-0 na een mooie aanval door Eddy Bakker en het derde doelpunt was ook van Bakker-makelij. Marco Bakker schoot resoluut in.

Na rust zette De Valken goed door en de score liep uit op een zevenklapper. Peter Bakker kwam vrij voor de keeper en schoof de bal eenvoudig binnen. Ook Sjaak Laan zette zoals gebruikelijk weer doelpunten op zijn naam, twee keer ditmaal. De zevende goal maakte Ron Laan waarbij de bal van achteruit via doelman Jan Groot, Piet Vriend (die een ijzersterke wedstrijd speelde tegen de gevaarlijkste aanvaller van De Blokkers), en twee keer Ron Laan die daarbij de keeper omspeelde, na slechts vier keer raken in het doel lag.

Vier Bakker-goals, drie Laan-doelpunten. Maar bovenal werd ook als team goed gespeeld. Natuurlijk, er zijn altijd dingen voor verbetering vatbaar, maar 18 winstpartijen, 2 keer gelijkspel en geen verlies, mag een topreeks worden genoemd.

Vanwege het Polytechniek-toernooi wordt volgende week de thuiswedstrijd tegen Kwiek ’78 in Avenhorn gespeeld om 10 uur. Toch hopen de veteranen daarna op het kampioenschap te proosten in de thuiskantine.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Julian Kunne, 18-05 (15 jaar)
Judith Leijen, 19-05 (52 jaar)
Rien Mohle, 19-05 (71 jaar)
Tim Groot, 22-05 (31 jaar)
Copyright © 2024 De Valken