En de winnaar is: Jelle Bleeker!

Ja hoor, het is klaar. DeValken.competitie is ten einde en Jelle Bleeker is de gelukkig winnaar van de 9e editie!

Daarmee doet de speurneuzenfamilie uit Hem (bijna Venhuizen) opnieuw een grote graai uit de prijzenpot aangezien papa René Bleeker met de 4e prijs aan de haal gaat.

In de laatste speelronde doet Niels Kool nog een laatste verwoede poging (10 punten) om Jelle in te halen maar de zevenpunter van de kleine man leveren hem op het einde een minieme voorsprong van 2 punten op.

Jelle eindigt op 121 punten, Niels Kool op 119. Edwin van der Rol klimt op de slotdag van 4 naar 3 en eindigt op 115 punten. René wint ook een plek: van 5 naar 4. Hij eindigt op 112 punten.

Doelman Dekker moet in de laatste speelronde 2 posities prijs geven. Een magere 5 punten brengen zijn eindtotaal op 110.

Manon Haars (stek 6, vorige week 8), Mattie Obdam (stek 7, vorige week 12!) en Mamaloe (stek 8, vorige week 6) eindigen deze editie allemaal op het mooie aantal van 106 punten. Helaas voor Mamaloe betekent dit dat zij naast de prijzen grijpt. In deze 9e editie is de 9e stek namelijk goed voor 3% van het prijzengeld. Mark Borst zakt van 7 naar 9 maar zijn 105 punten leveren hem dus wel prijs op.

Onderin is het ook tot op de laatste dag spannend geweest. Niels Jong nadert Manon Westerlaken tot op 2 punten maar blijft met slechts 40 punten de allerslechtste.

Naast de bijna zekere zege was ook de uitslagenexpert al bijna zeker: Niels Kool wist dit seizoen 17 uitslagen goed te voorspellen. Dat zijn er 3 meer dan Edwin van der Rol.

Nel Dop pakt de totoprijs: 66 goede toto’s is er precies 1 meer dan Mark Borst en Renske Beemster.

Mattie Obdam pakt de laatste prijs van het seizoen. Hij mag HOSV uit Hoogwoud/Opmeer bedanken: 52 punten van zijn totaal (106) dankt de dramaspits aan de rood/zwarte formatie die het seizoen als 1 na laatste afsloten.

Dat was hem dan, editie 9. De penningmeester gaat aan het rekenen, de prijsstaat volgt spoedig.

En voor nu: hopen op het toetje en volgend jaar weer voorspellen hoe Valken het tegen 4e klassers als Spirit, West Frisia, Grasshoppers en Always Forward gaat doen. Hup Valken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Jeffrey Ruitenberg, 25-06 (30 jaar)
Isa Stosz, 25-06 (21 jaar)
Jan Koster, 27-06 (60 jaar)
Nordin van der Werff, 27-06 (17 jaar)
Copyright © 2024 De Valken