Verlaat verslag laatste duel helden

De laatste wedstrijd van het seizoen voor de helden symboliseerde het jaargang 2010/2011. Vorige week zondag was het zover, het slotduel thuis in Hoogwoud tegen HOSV 2.

Het seizoen werd begonnen met 18 man, maar zoals ieder jaar: naarmate het einde nadert wordt het zeuren. Zo ook vorige week zondag. Zonder onze vaste doelman, inval-vaste doelman, inval voor de inval en de in-geval-van-nood-inval-voor-de-inval-van de-inval doelman: Dennis, Frank, Niels en Nico waren er niet. Streep ook de namen van Arthur, Jan, Ben en John maar door en we mogen weer blij zijn dat Roy uit het 3e, Michel uit het 5e, Vadanees Matthijs Koster en inval-Martin bereidt werden gevonden om aan te haken bij de helden.

Voor rust Marco op de goal, na rust Matthijs. Ze konden – zonder handschoenen – helaas geen heldenrol vertolken.

De wedstrijd: HOSV heeft 2 elftallen: 1 en 2. 1 speelt in de competitie tegen Valken 1, 2 speelt op het allerlaagste niveau tegen ons. 2 heeft normaal gesproken een man of 7, 1 was vrij. Zie het resultaat: een arsenaal aan spelers die we in het eerdere duel niet gezien hebben. En tijdens deze wedstrijd ook niet trouwens. Aan alle kanten worden de helden overlopen. Dat we in beide helften toch nog een goal maken mag een wondertje heten.

In de 1e helft scoort nieuwe spits Ivo op aangeven van Martin. In het 2e bedrijf scoort Michel (opnieuw) na een mooie steekbal van Freek.

HOSV scoort er in de 1e helft 6 met flink wat fortuin. Na rust heeft Valken de wind in de rug en kan lang tegenhouden. Uiteindelijk prikken de thuisspelende gasten er nog 4 in: Eindstand 2-10.

Dat was het dan, een seizoen vol ups en downs met als resultaat een 5e stek: 10x winst, 2 gelijk en 10x verlies. Volgend seizoen zijn we uiteraard weer van de partij!