DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Wedstrijdsecretariaat: Simone Hand, 06-15211021 (zat.) en Frank Hand, 06-53890680 (zon.)

De Valken C1 pakt op het einde alle prijzen

De Valken C1 pakt aan het einde van het seizoen de prijzen!

Hieronder een korte samenvatting van het seizoen van de Valken C1.

Wij, de Valken C1, begonnen ons seizoen vorig jaar augustus in de tweede klasse. Na een moeizame start, waarin zes van de eerste tien wedstrijden werden verloren, gingen we er volop tegenaan. Na deze eerste tien wedstrijden begonnen we eindelijk een mooie winstreeks neer te zetten. In deze competitie, die duurde tot januari, eindigde we dan ook op de achtste plaats. Dit met een doelsaldo van 18 voor en 31 doelpunten tegen.

In de tweede seizoenhelft gingen we er weer met frisse moed tegen aan. We hadden een andere competitie gekregen met ploegen die allemaal aan elkaar waren gewaagd. In een competitie met 5 teams eindigde we uiteindelijk als tweede met 3 punten achterstand op kampioen Spartanen C1. In deze competitie hebben we wel ons doelsaldo voor wat betreft het hele seizoen goed gemaakt. Er werden 40 doelpunten gemaakt en we kregen 17 doelpunten tegen.

Ons avontuur in de beker was wat minder succesvol. We werden aan het begin van het seizoen als uitgeschakeld nadat we in de groepsfase derde waren.

Door de korte competitie was ons seizoen als vroegtijdig klaar, maar gelukkig hadden we ons nog ingeschreven voor het de West-Friesland Cup. Een toernooi dat elk jaar door een aantal plaatselijke vrijwilligers wordt georganiseerd. We zaten in de poule met Spirit C1, West-Frisia C2 en de Zouaven C3. Na twee wedstrijden te hebben gespeeld, verlies tegen Spirit en een nette overwinning tegen West-Frisia, stonden alle vier de ploegen op drie punten. Het kwam dus aan op de laatste wedstrijd wie er door zou gaan naar de volgende ronde. We wonnen met 2-3 en waren dus door naar de volgende ronde. Hierin troffen we Always Forward C1, een sterke ploeg die mee draait in middenmoot van de hoofdklasse. Deze ploeg was dan ook veel te sterk voor ons en we kregen klop met ruime cijfers.

Tot slot hebben we de laatste twee weken nog twee toernooitjes gespeeld. Allereerst hadden we ons eigen Polytechniek toernooi. Hier hebben we vier wedstrijden gewonnen en speelde we één wedstrijd gelijk. Deze 13 punten waren genoeg voor de overwinning.
Als laatste speelde we vorige week zondag nog een toernooi bij KGB. Een paar dezelfde tegenstanders dan de week ervoor, maar ook een aantal anderen. Ook hier wonnen we weer vier keer en wederom werd er één keer gelijk gespeeld. Het was ook nu weer genoeg voor de overwinning en zo ging ook deze beker mee naar Venhuizen.

Al met al waren deze overwinningen een mooie bekroning op een mooi seizoen wat we hebben gehad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 09-12-2023
Ochtend
Nancy/Guus Stavenuiter
Middag
Teun Lakeman/Leon Moerbeek

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Giel Besseling, 02-12 (23 jaar)
Haan, 02-12 (57 jaar)
Tom Laan, 02-12 (20 jaar)
Myrthe Raven, 02-12 (15 jaar)
Ron Laan, 03-12 (57 jaar)
Theo Visser, 03-12 (71 jaar)
Lara van Vliet, 03-12 (14 jaar)
Yoran Hoogewerf, 04-12 (18 jaar)
Jens van der Werff (ivm onderst wedstrijdsec), 04-12 (21 jaar)
Kevin Kohler, 05-12 (17 jaar)
Frank Lakeman, 05-12 (49 jaar)
Copyright © 2023 DeValken.com