Valken 5 speelt gelijk tegen KGB 7 om de beker

Ja afgelopen zondag was het dan zover. Het 5e kwam het veld op en dit keer ging het om het echie, want welk team wil nou niet de beker winnen

Nou de dag begon al beroerd, de spelerspas van onze vriendelijke keeper Borrelmans was verlopen. We hadden al zo weinig mensen. 13 mensen stonden klaar en ja na het missen van Rob nog maar 12 en dan wisten we ook dat Mattie vanwege een kraamparty bij hem thuis weg zou gaan tijdens de rust

Maarten van Ophem wilde graag op doel dus kreeg hij gelijk het door rijschool van Vugt gesponsorde keepersshirt aan. Dat zat uiteraard als gegoten.

Ja de wedstrijd. Ja wat kan ik ervan zeggen. Het liep lekker. We tikten goed, we hielden goede de bal in de ploeg. Een aantal afstandsschoten van Michel Haring, helaas mis maar wel steeds gevaarlijker. We stonden bijna de hele wedstrijd op de helft van de tegenstander. Maar ja dat is ook wel weer het gevaar. Op een gegeven moment kwam er een goed moment van Mattie. Hij kwam van links en aan de andere kant stond Bambi vrij en deze schoot via de keeper de bal in het doel.

De tweede helft dreigde zwaarder te worden aangezien top spits Mattie er niet bij zou zijn. Wederom weer veel druk van onze kant. Helaas doordat we ingooide vanaf de zijkant kwam er snel een aanval van KGB op gang en via een strak schot ging de bal erin. Ja niet te geloven alleen even de bal terug gooien richting de verdediging en het was al goed afgelopen

Niet veel later een vrije trap van KGB, eerst werd deze gekeerd door Maarten en nadat iemand van KGB er hard in kwam verdween de bal in de goal. 2-1 achter en dat terwijl we constant in de aanval waren.

Daarna bleven we lekker voetballen en ja mega veel kansen werden er gemist. Toen kwam de man die ons vorig seizoen vaak hielp. Michel Haring die mooi scoorde via een schuiver. Ja daarna viel Karim uit. We stonden nog met 10 man en ja uiteindelijk ben je dan nog tevreden dat je gelijk speelt ook al had er zeker meer in gezeten

Man of the match:

Bonne Boots, ja hij viel niet echt mega op maar had vaak net de goede verdedigende acties waardoor een aanval van de tegenstander teniet gedaan werd. Voor de rest vond ik Karim ook zeker niet slecht spelen

Volgende week weer om een klote tijd voetballen uit tegen de reigers van Spirit om 14 uur in Hoogkarpsel. Dus heb je niets te doen kom gerust even langs

Voor de rest wil ik Maarten van Ophem bedanken dat hij voor ons wilde spelen hopelijk dit seizoen definitief. Het zou mooi zijn als we nog 1 a 2 spelers extra bij het team zouden kunnen krijgen. Dus mocht je zin hebben dan horen we dit graag