Sponsoroverzicht op website weer actueel

De Valken geniet de trouwe steun van vele sponsors uit het bedrijfsleven en van particulieren, waaronder de leden van de Club van 100.

In de aanloop naar het nieuwe seizoen heeft de sponsorcommissie van De Valken afgelopen zomer weer enige nieuwe bedrijven als sponsor mogen aantrekken: De Gardeniers, Travel Company, Technisch Installatiebureau Hoffer, Topics Fashion en ING Bank. Binnenkort hoopt de sponsorcommissie ook sponsornieuws over de Kiddy World Champions League naar buiten te kunnen brengen.

Ook de balsponsoring per wedstrijd is zo goed als rond. Met balsponsor Hubo Appelman zijn al 10 van de 13 wedstrijden van een balsponsor voorzien. Het afgelopen duel van Valken 1 eindigde dan wel in een 2-3 nederlaag, maar het publiek heeft genoten van de spectaculaire strijd en ook na afloop in de kantine werd het zeer gezellig. Dan mag je als balsponsor (afgelopen zondag was dat Timo Groot) trots zijn op “jouw” speeldag.

De Valken dankt alle sponsors, in welke vorm dan ook, van harte voor de steun aan de vereniging. Dit geldt uiteraard ook voor de Club van 100, waarvan de organisatie buiten de vereniging geschiedt.

De sponsorcommissie heeft in samenwerking met webmaster Martin Beemster de overzichten in de rubriek sponsors weer geactualiseerd. Kijkt u maar eens goed en zie hoe breed de steun aan De Valken is. Het zou leuk zijn als u als klant van onze sponsors ook uw waardering voor de steun aan onze vereniging laat blijken, niet alleen door iets te kopen of door zaken te doen, maar ook door het te zeggen of bijvoorbeeld te laten weten dat u klant bent via de kennismaking op de Valken-website.

Leest u dit bericht en wilt u geïnformeerd worden over de sponsormogelijkheden bij De Valken, dan kunt u contact opnemen met Ron Laan van de sponsorcommissie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Manon Bregman, 20-06 (22 jaar)
Riva Laan, 21-06 (19 jaar)
Jesse de Wit, 22-06 (22 jaar)
Copyright © 2024 De Valken