DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Wedstrijdsecretariaat: Simone Hand, 06-15211021 (zat.) en Frank Hand, 06-53890680 (zon.)

Scheidsrechters voor de wedstrijden op zondag

We spelen iedere zondag de wedstrijden onder goede begeleiding van onze vrijwillige scheidsrechters. Deze vinden het leuk een wedstrijd te begeleiden en zo kunnen we vaak samen terugkijken op een fijne wedstrijd.
Binnen onze vereniging hebben we vele mannen, die dit goed kunnen. Sinds vorig jaar ook een vrouw, Jolene. Toch is de huidige groep scheidsrechter voor het zondagprogramma, waar wij wekelijks een beroep uit doen, te klein. Het afgelopen seizoen is er meermalen door bestuursleden gefloten en gebleken is, dat de nood hoog blijft, ook in het nieuwe seizoen. Dit vraagt om gestructureerde aanpak en het volgende wordt voorgesteld dit aan te pakken.

De komende week zal daarom overleg plaats gaan vinden tussen bestuur en aanvoerders door wie bijvoorbeeld komend weekend de wedstrijden ’s middags zullen worden gefloten.
De bedoeling is aanspraak te maken op seniorenspelers, die een enkele keer een wedstrijd zullen fluiten. Door wisselende aanvangstijden zou dit niet ten koste van het zelf spelen hoeven te gaan.

Het ontwikkelen van beleid hierin zal verder moeten worden uitgevoerd. Voor actieve inbreng hierin staan wij als bestuur open. Wij hopen dat dit de aanzet zal zijn naar een mindere belasting van de huidige groep scheidsrechters.

Voor wat betreft de jeugd ziet het er beter uit. Ieder jaar komen weer nieuwe talenten bovendrijven en stromen jongens door in het fluiten. Sommige maken de stap door te gaan met het fluiten, wat wij als vereniging natuurlijk aanmoedigen.
Concreet: Deze week overlegd wie de wedstrijden zullen fluiten. Hierbij zal een beroep worden gedaan op senioren. Graag willen wij actieve medewerking hierin, zodat wij allemaal veel sportplezier mogen blijven beleven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 09-12-2023
Ochtend
Nancy/Guus Stavenuiter
Middag
Teun Lakeman/Leon Moerbeek

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Giel Besseling, 02-12 (23 jaar)
Haan, 02-12 (57 jaar)
Tom Laan, 02-12 (20 jaar)
Myrthe Raven, 02-12 (15 jaar)
Ron Laan, 03-12 (57 jaar)
Theo Visser, 03-12 (71 jaar)
Lara van Vliet, 03-12 (14 jaar)
Yoran Hoogewerf, 04-12 (18 jaar)
Jens van der Werff (ivm onderst wedstrijdsec), 04-12 (21 jaar)
Kevin Kohler, 05-12 (17 jaar)
Frank Lakeman, 05-12 (49 jaar)
Copyright © 2023 DeValken.com