Positieve kijk op seizoen 2010-2011 tijdens jaarvergadering

Donderdagavond 22 september werd de Algemene Ledenvergadering van sportvereniging De Valken gehouden. In aanwezigheid van zo’n dertig leden en ereleden legde het bestuur verantwoording af voor het seizoen 2010-2011. Het bestuur kon daar bij monde van voorzitter Frank Hand positief over zijn. Zowel in sportief als financieel opzicht is het een goed seizoen geweest. Sportief is de promotie van het eerste voetbalelftal naar de vierde klasse aangestipt en werd teruggedacht aan de dubbele derby tegen ASV ’55.

De Valkendag, de derby en de leuke zaterdagen met jeugdvoetbal hadden de kantineomzet goed gedaan. In combinatie met de introductie van een kledingbijdrage en verbetering van het sponsorbeleid, bereikte de vereniging een batig saldo van EUR 3.428.

Tegelijkertijd is duidelijk dat de vereniging niet sterk genoeg is om de noodzakelijke nieuwbouw van een clubgebouw te financieren zonder geldelijke steun van de Gemeente. In een speciale commissie zijn plannen voorbereid en het bestuur hoopt in de loop van de komende maanden van de Gemeente duidelijkheid te krijgen, waardoor gewerkt kan worden aan een toekomst met prachtig perspectief voor de vereniging, maar bovenal de leden en het dorp zelf. Het moet de Gemeente toch ook veel waard zijn om week-in-week-uit zeker eenderde van de inwoners van de kern Hem/Venhuizen op het Drieban sportcomplex bezig te zien zijn voetballen of handballen, of het begeleiden daarvan en kijken daarnaar.

Jaap Vlam nam afscheid als penningmeester. Hij had zijn afscheid tijdig aangekondigd, maar helaas is het bestuur er nog niet in geslaagd in opvolging te voorzien. Het bestuur hoopt op korte termijn hiermee wel succes te boeken. Jaap Vlam werd op de jaarvergadering met een bloemetje alvast bedankt voor bewezen diensten.

In een speciale presentatie liet secretaris Ron Laan weten dat het bestuurlijk kader van De Valken versterking behoeft. Het bestuur doet het goed, maar kan op diverse plekken mensen gebruiken om nog beter voor de dag te komen. Het bestuur gaat hiervoor beleid ontwikkelen en de komende tijd via open communicatie, bijvoorbeeld op de website, nadrukkelijker een beroep doen op leden om hun bijdrage aan de club te leveren. Geconstateerd moet worden dat het talent van de generatie Dertigers bij De Valken onvoldoende tot uiting komt. Het is het bestuur heel veel waard deze generatie meer te raken en te betrekken bij de organisatie van De Valken.
De presentatie van Ron Laan – onder de noemer Meedoen met De Valken werd in ieder geval zeer goed ontvangen door de aanwezigen tijdens de jaarvergadering en vormde daarmee een bemoedigende start van het op te zetten vrijwilligersbeleid.

De notulen van de algemene ledenvergadering zullen over enkele weken op de wegsite worden gepubliceerd.
Hieronder enkele foto’s van de jaarvergadering.


het (gedeeltelijke) bestuur bij aanvang van de jaarvergadering.


Jaap Vlam wordt door Voorzitter Frank Hand bedankt voor bewezen diensten als penningmeester.


Ron Laan houdt de presentatie Meedoen met De Valken over actieve betrokkenheid van leden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 15-06-2024
Ochtend
Ati/Kenan Almhmedi
Middag
Opvulplek/Opvulplek

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Simone Feller, 11-06 (28 jaar)
Wouter Dekker, 12-06 (20 jaar)
Collin Lely, 12-06 (19 jaar)
Daan van den Akker, 13-06 (22 jaar)
Mark Borst, 13-06 (41 jaar)
Edwin Hoffer, 14-06 (31 jaar)
Melissa Sijm, 14-06 (29 jaar)
Claudia Kors, 15-06 (29 jaar)
Gerard Koster, 16-06 (59 jaar)
Copyright © 2024 De Valken