Valken 2 maakt het spel, tegenstander de doelpunten!!

De koptekst verraad natuurlijk al de negatieve einduitslag, maar wederom kan en mag ik als trainer toch (zeer) tevreden zijn over het vertoonde spel.

Eerst ga ik het wel hebben over de vroege verzameltijd van 9:30 uur om vanaf parkeerterrein richting het adres van ondergetekende te rijden voor een heerlijk ontbijtje.
Om 9:45 uur druppelde de eerste spelers binnen en even later waren we compleet………………………………………of niet?
Het was (weer) Rick Raven die niet aanwezig was en daarmee zijn basisplaats verspeelde en natuurlijk met deze actie ook zijn team geen dienst bewees!!
Na het ontbijt bestaande uit broodjes met ham, kaas, kipfile, gekookte en gebakken eieren te hebben genuttigd en Jos nog een positieve conversatie had met mijn buurman, gingen we richting het complex van Westfriezen.
Daar hadden de spelers voor mij een grote verrassing in de kantine aan de bar!!!
Ze hadden onder een jas iemand zitten die naar binnen was gebracht als “mysterie gast”!!
Natuurlijk was ik nieuwsgierig en na de onthulling was ik totaal van de kaart want daar zat ……………………………………Rick Raven!!!!!!
Na de excuses van Rick te hebben aangehoord deed hij dat in de kleedkamer nogmaals en aanvaarde dan ook de wisselbeurt en de vlag met beide handen zonder gemopper.

Om 11:45 uur de aftrap op het A veld bestaande uit een prima soort kunstgras!
Valken liet de bal heerlijk het werk doen en combineerde er prima op los zoals ik dat dit seizoen nog niet had gezien!
Een doelpunt hing in de lucht, maar juist bij de laatste beslissende bal in hun zestien ging het steeds (net) fout!
Met irritante en gemene overtredingen (niet meer bij de bal kunnen dus dan de man even aantikken) van twee dezelfde spelers haalde Westfriezen ons uit het goede spel waarbij de scheids steeds dezelfde oplossing de juiste vond en dat was elkaar een handje geven!!!

Hun spel was duidelijk gericht op de counter en zoals we al snel ondervonden, dode spelmomenten.
Na 30 minuten en 4 kansen voor ons verder kreeg Westfriezen hun eerste corner en onvoorstelbaar maar waar: de bal werd geheel vrijstaand door Westfriezen ingekopt en keken we beteuterd tegen een 1-0 achterstand aan.
Valken pakte snel de draad weer op en speelde Westfriezen bij vlagen van de mat………tot er 1 minuut voor de rust wederom een (onnodige) corner werd weggegeven en zij nogmaals vrijuit de bal konden inkoppen: 2-0 en rust.

De tweede helft begonnen we net als de eerste met prima voetbal, maar er kwamen toch wat irritaties naar boven door wederom overtredingen waarbij de scheids niet wilde ingrijpen.
Dieptepunt was dat een speler, na een overtreding van Valken, een scheldwoord gebruikte die ik hier niet eens wil en ga herhalen, maar kan u zeggen dat onze spelers dit woord niet gebruiken en anders kunnen gaan douchen.
Zoals we konden verwachten deed de scheids niets anders dan een verzoek aan beide spelers om elkaar een hand te geven.
Deze speler had allang al met rood onder de douche moeten staan, maar het gebeurde niet.
De wedstrijd kabbelde naar het einde en Westfriezen hield met goed verdedigen en een echt goede keeper ons van scoren af.
Westfriezen scoorde nog op prachtige wijze door de bal vanaf ongeveer 40 meter hoog en droog over onze keeper David heen te schieten: 3-0.
Na het eindsignaal hadden we allemaal een vraagteken boven ons hoofd met de vraag hoe dit heeft kunnen gebeuren!!!

Al met al een teleurstellende uitslag, maar een goed voetballend Valken en ik ook niet ontevreden kan zijn over het vertoonde spel!

Volgende week uit tegen KGB 3 en zoals altijd kijken we daar allemaal naar uit en zullen er alles aan doen om een beter resultaat neer te zetten!
Goed nieuws is dat Theo Visser heeft aangegeven om met ons mee te gaan om de vlag op te pakken, ook al is dit een uitwedstrijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Johan Dekker, 19-07 (52 jaar)
Iris Hooijboer, 21-07 (19 jaar)
Sem Pater, 21-07 (14 jaar)
Rick Vroling, 21-07 (26 jaar)
Mirjam Rood, 22-07 (46 jaar)
Tom Besseling, 24-07 (27 jaar)
Dave Laan, 24-07 (15 jaar)
Lisa Mes, 24-07 (19 jaar)
Danique Wiersma, 24-07 (21 jaar)
Copyright © 2024 De Valken