Wedstrijdverslag zondag Always-Forward B6- Valken B2

Na een winderige en regenachtige start van de wedstrijd bleek het de eerste 10 tot 15 minuten nog niet dat de einduitslag gehaald zou worden. Maar na een eerste doelpunt volgden er vele ( 7 stuks) in de eerste helft. We bleven gelukkig goed druk op de bal uit oefenen en we vochten voor elke bal. Na een bakkie hete thee mochten we de kunststof wei weer op. Helaas voor Jeffrey Vis was de eerste helft vrij saai. Ik denk dat hij het aantal ballen op een hand kon tellen.
Tijdens de rust werd de volgende deal gemaakt: Bij 20 – 0 moest ik een rondje geven. Tevens mocht jeffrey (keeper) de laatste vijf minuten meevoetballen en kijken of hij ook nog een doelpuntje kon meepikken. Na een rommelige tweede helft werd de score wel verdubbeld, kon ik het geld in mijn zak houden en kon jeffrey de laatste vijf minuten meeballen. Helaas zonder doelpunt. Door de afmeldingen van pascal en Job mocht Jelmer met ons mee. Hij stond in de tweede helft goed zijn mannetje maar het lukte hem niet om de score voor ons te verhogen. Maar dank je wel voor je inzet Jelmer. De eindstand werd 0 – 14.
Na een warme douche konden we weer huiswaarts.