Valken 2 krijgt voetballes van ‘old stars’

Vandaag stond de wedstrijd tegen KGB op ons programma en dat betekent altijd iets extra’s vanwege de vele bekenden die er in dat elftal rond lopen.
Jos werdt in de kantine al snel aangesproken door Fred Wind en Bart v/d Steen die natuurlijk overtuigd waren van de drie punten die zij zouden gaan halen.

Omdat onze grens een verleden heeft met KGB was Theo op vrijwillige basis meegekomen om de vlag te hanteren en daarvoor nogmaals dank uiteraard!
Met 3 punten uit 3 wedstrijden kun je niet zeggen dat je een wereldbegin hebt gemaakt van de competitie en dat terwijl de verwachtingen zo hoog gespannen waren!

Ook vandaag werd er weer met een andere basiself begonnen vanwege vakantie Jelle, Wietse en Koos.
Ondanks dit gegeven stonden er 11 prima spelers op het veld die deze klus moesten gaan klaren.

Om 11:30 uur de aftrap en meteen, zoals afgesproken, een fel jagend Valken die daarmee het voetbal wilde belemmeren van de gewiekste en technisch bekwame spelers van KGB.
Dit lukte maar deels want KGB kwam er toch voetballend uit en steeds gevaarlijker, maar het was toch Valken dat de 0-1 op het scorebord kreeg via een klutsgoal van Paul.
Daar was eigenlijk alles wel mee gezegd in de eerste helft want we moesten snel achteruit en stonden alleen nog maar onder druk.
De 1-1 viel toch nog voor de rust en met die stand gingen we rusten.

Allerlei plannen en twee wissels moesten het positieve verschil gaan maken, maar helaas kwam dat niet uit en was het spelbeeld hetzelfde als de eerste helft en werden we bij vlagen helemaal weggespeeld door de “old stars” van KGB.
De kansen voor KGB werden aaneen geregen en het kon dan ook niet uitblijven tot zij gingen scoren 2-1, 3-1 en zelfs de 4-1 kwam op het scorebord te staan!!
Pas in de laatste 20 minuten ging het kaarsje bij KGB een beetje uit en zowaar kregen we enkele 100% kansen, maar deze waren niet besteed aan Rick, Jos en Michiel.

Na het fluitsignaal was er berusting, maar waar maakte KGB nu het grote verschil??

Je kan een paar redenen bedenken: elke week een vaste samenstelling, een vermogen aan techniek en tactiek vanwege de opgedane ruime ervaring en als laatste heb ik grote respect voor de instelling van deze “old stars” want ondanks de respectabele leeftijden die variëren van 35 tot 45 jaar gaan deze mannen als het moet onder de grond door om de overwinning binnen te halen en daar lag misschien wel het grootste verschil met de “jongens” van Valken 2.

We hoeven ons absoluut niet te schamen vanwege het verlies tegen dit prima elftal, maar er zal toch uit een ander vaatje getapt worden als we enigszins met de bovenste mee willen gaan spelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Joey Boon, 23-06 (23 jaar)
Jeffrey Ruitenberg, 25-06 (30 jaar)
Isa Stosz, 25-06 (21 jaar)
Nordin van der Werff, 27-06 (17 jaar)
Copyright © 2024 De Valken