De Valken F3 pakken de punten in Blokker.

De Blokkers F4 – De Valken F3

Op zaterdagochtend 28 oktober verzamelden de spelers en supporters van De Valken F3 zich voor het eerst dit seizoen bij het Valkenveld voor een uitwedstrijd. Na vier thuiswedstrijden stond de uitwedstrijd tegen De Blokkers op het programma. Een vereniging met welgeteld 24 kleedkamers, flatscreens op de muur in elke hoek van de kantine en bij de
ingang van de kleedkamers, camerabewaking en een ballenpomp die 24 uur per dag beschikbaar is.

Wij willen u niet onthouden dat in onze kleedkamer 12 nog een team was ingedeeld voor hun wedstrijd en die kwamen ook uit het mooie Venhuizen: ASV/WSW E1.
De eerste helft ging gelijk op met een De Blokkers dat achterover leunde en loerde op de counter. Dit loeren leverde hun wel de 1-0 op ondanks dat de doelpaal in eerste instantie nog hulp bood. De Valken F3 kreeg mogelijkheden om terug te komen in de wedstrijd maar de bal werd zelfs tot op de doellijn net tegengehouden: ruststand 1-0.

In de rust ging De Valken in de kleedkamer aan de linkerkant en ASV/WSW aan de andere rechterkant op de bank zitten. Lekker limonade drinken en ons weer opmaken voor de tweede helft. Een tweede helft die genieten was voor de supporters door het aanvallende
spel van De Valken. Het werd ook beloond en met doelpunten van Wouter, Milan en Morris stond het binnen 10 minuten 1-3! Een afstandsschot van De Blokkers vlak voor tijd maakte het weer spannend maar met het laatste fluitsignaal stond er 2-3 op het scorebord.

Na afloop penaltyschieten, handje schudden en juichend op weg naar de kleedkamer op een mooie zaterdagmorgen in Blokkers. Voor vertrek kon je op de flatscreens de uitslag bekijken van onze wedstrijd en keken wij met een schuin oog naar de stand van onze competitie.