Supporters De Valken F3 genieten dubbel

Berkhout F1 – De Valken F3

Op zaterdagochtend 5 november ging De Valken F3 karavaan op weg naar Berkhout voor de ingelaste oefenwedstrijd tegen Berkhout F1. Onder de rook van de A7 inclusief bermdrip van één ton in keiharde euro’s stopten wij in het midden van het lintdorp Berkhout voor het sportcomplex van de plaatselijke club in de nabijheid van het dorpshuis en de kerk.

Het was een warm welkom en mochten de supporters zich pal naast het hoofdveld situeren met tafels en stoelen. Bakkie koffie erbij en, ja echt waar, een bus (berkhouter?) jodenkoeken! De hele kantine stond er vol mee onder de noemer: supporters centraal!

De eerste helft verliep voor De Valken naar wens. Er werden voldoende kansen gecreëerd en weinig weggegeven, ruststand 0-1. In de rust heerlijke limonade drinken, sommige spelers wel 3 bekers!

De tweede helft kwamen wij weer goed uit de startblokken. Het werd al snel 0-2 en was het met de zon erbij dubbel genieten voor de supporters. Stapsgewijs met prima samenspel liepen wij uit naar een eindstand van 0-6. Met het goede keeperswerk van Bryan (1e helft) en Morris (2e helft) bleef ons doel schoon.

Als afsluiting van de zonnige zaterdagmorgen penalty schieten, handje schudden en juichend naar de kleedkamer.

Op naar de volgende wedstrijd!

Met sportieve groeten,
Gerard & Niels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Guusje Lakeman, 12-07 (12 jaar)
Wilco Kenter, 13-07 (40 jaar)
Jort Besseling, 14-07 (18 jaar)
Jinde Bos, 15-07 (14 jaar)
Rein Groot, 15-07 (21 jaar)
Copyright © 2024 De Valken