Wedstrijdverslag De Valken B2 – Spartanen B3

Op een mistige zondag middag in November:
Heeft De valken B2 toch noig gewonnen van Spartanen B3.
De wens van mij als coach was om aggressiever te spelen dus meer druk op de bal en de bal willen hebben. Met plezier kon ik daarom op de eerste helft terugkijken. We wilden ondanks het slechte overzicht op het veld vanwege de mist toch de bal veroveren.
Helaas had alleen nog niet iedereen de rust in zich zelf om de bal altijd eerst aan te nemen alvorens verder te spelen, maar na ca 20 minuten was de 1 -0 gescoord. Op een mooie voorzet van Jasper wist Jaap de keeper vanaf de linkerzijde te passeren. Daarna lukte het Sharujen ook vanaf dezelfde kant na 15 minuten nog een keer . De 2 – 0 stond op het scorebord. Daarna kregen we het moeilijker om ons eigenspelletje te spelen. Gelukkig kwam het fluitje voor de rust.
Na de thee was de mist dichter geworden waardoor ik af en toe het overzicht over het veld niet meer had. Het voetbalnivo van onze jongens was ook veel minder. Zenuwen voor Sinterklaas??.
In de tweede helft kwam spartanen toch nog 2 keer verradelijk dicht bij Jeffrey, maar gelukkig stond hij zijn mannetje. En een doelpunt van Spartanen werd afgekeurd vanwege gevaarlijk spel. Na vele missers van onze zijde in deze tweede helft wist gelukkig Kenny onze voorsprong nog te vergroten naar 3 – 0.