Slap spel van de helden word 1e overwinning DWB

Word je wakker en je kan niet eens je buurman zijn huis zien. Hoe zal dat wezen op het voetbalveld vraag je je dan af. Nou niet veel minder stond je bij het ene doel kon je die ander niet eens zien. Maar er werd gewoon gevoetbald.

Met een aantal afwezigen: Martin, Dennis (dwb) Doelman, Ivo, Rens, Dennis dup, john (gestopt vanwege ernstige blessure) en Marco nam de vlag.
Zo dat zijn 8 man van de 16 totaal,

We werden aangevuld door: Showcees, Jeroen Vriend, Jordy Hofman, Papa Camillo, Een geheim iemand, en Michael Kok om al die spelers goed te monteren.

Jan Hooijberg die ook nog opgeroepen was om mee te ballen moest uit eindelijk de fluit in de hand nemen.(WEER GEEN SCHEIDS)

De wedstijd dan maar, je kon al gauw zien dat we tegen de onderste speelde.
Het balbezit was in de 1e 15 minuten voor 80% voor de helden.

Goed begin dus en geen vuiltje aan de lucht, het 1e doelpunt kwam dus ook wel snel, na goed werk via rechts van camillo en Jaap-Jan kwam de bal
uit bij niels die in de spits begint, hij ziet links van hem Freek in zijn ooghoeken lopen dus met een mooie steekpass stond freek 1 op 1 met de keeper en maakt geen fout schiet goed in 1-0.

Niks aan de hand zou je zeggen, maar Valken leunt achterover en gaan niet goed om met het balbezit wat vaak naar balverlies lijdt. En daar komt ook de 1-1 uit.

Hoe kan dit gebeuren????? Met stomheid geslagen de nummer laatst die al 4 jaar lang geen wedstrijd wist te winnen komt langs zij. Oke niks aan de hand door gaan en snel de 2-1 maken.

Maar de 2-1 bleef uit, het werd nog erger hoe kan dat nou toch gebeuren!!!! Wederom stom bal verlies op het middenveld en de verdediging lag een beetje te slapen. 1-2 pffff

Rust.

2e helft zouden we er allemaal voor gaan, maar dat kon je aan het spel nog niet goed zien want 10 minuten na rust een kans via Freek in de handen van de keeper die snel uitschiet in de hoop dat de spits er op loopt, die spits ging er helemaal voor en liep 1 op 1 naar het doel van pie die kansloos de 3e tegentreffer moest incasseren.

Gevloek en gescheld langs en om het veld.
Na de 1-3 ging het weer veel beter met de helden er werd goed gecombineerd met Jaap jan en Michael aan de linkerkant, maar de doelpunten bleven nog achterwege.

Maar je kon zien dat het spel veel beter ging, met vele kansen voor Freek, Niels en Nico.
10 minuten voor tijd komt de Valken dan ein-de-lijk!!! terug tot 2-3.

Bal aan de linkerkant Michael speelt hem over op Jaap Jan die een heerlijke voorzet in petto heeft en precies bij Nico aan komt die met zijn hoofd de bal in het doel klettert.

HEHE!!! heerlijk! en nu doorgaan kan nog makkelijk.
Met het vele balbezit dat we hadden moest het ook nog makkelijk kunnen.

De kansen creƫerden we wel maar of de keeper hield de bal er uit of de verdediger stond weer in de weg.

Na het laatste fluitsignaal was het aan 2 kanten tranen. voor de helden was het door het verlies, en bij DWB was het omdat zij eindelijk weer eens winnen.
Nou dit moeten we snel vergeten!!!

Zondag komt er weer een belangrijke wedstrijd, en wel tegen stadsgenoot VADA 3.

We spelen thuis om 13:00 uur dus mocht je nog niks hebben komt allen kijken.

Voor de spelers van de Helden even een berichtje naar Nick of je vanaf 17:00 naar de Roode Leeuw komt en lekker blijft eten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Johan Dekker, 19-07 (52 jaar)
Robin Vreeker, 19-07 (17 jaar)
Iris Hooijboer, 21-07 (19 jaar)
Sem Pater, 21-07 (14 jaar)
Rick Vroling, 21-07 (26 jaar)
Mirjam Rood, 22-07 (46 jaar)
Copyright © 2024 De Valken