Gert Feld meldt zich

Tien punten voegt Gert Feld deze speelronde toe aan zijn totaal. De Venhuizer brengt zijn totaal op 58 punten en stijgt met superstip van 10 naar 6.

De achterstand van Gert op koploper Niels Jong bedraagt 11 punten. Jong scoort prima – 6 punten – en staat inmiddels 6 punten los op een drietal achtervolgers.

Ron Visser, Cees Beemster en Laszlo Kreeft hebben nu totaal 63 punten. Ook in de 60 beland is Piet Portegies. Dankzij een prima zevenklapper stijgt hij van stek 8 naar 5.

Nummer 7 is Johan Dijkstra. Hij heeft net als Gert Feld 58 punten. De top 10 wordt volgemaakt door het trio Merlijn Weel, Frank Hand en Afra Laan die allen op 57 staan.

Onderin blijft het ook spannend. Nummer laatst van vorige week – Peter Bakker – scoort nu zomaar 7 punten en staat nu 2 na laatste met 32 punten. Onder hem staan nu Niels Timmer (31) en Pieter Degeling (30 punten).

Bij de uitslagen lijkt Niels Jong zonder dreiging de overwinning op te gaan eisen. Hij staat nu al op 15, 6 meer dan Cees Beemster.

De toto’s is uiteraard een ander verhaal. Mattie Obdam staat op 40, Johan Dijkstra volgt met 1 minder. Daarachter, loopt het van 37 telkens een totootje terug tot het aantal 18 van….. Niels Jong.

Overigens: na deze speelronde heeft iedereen minimaal 1 uitslag goed voorspeld. Het duurde even, maar de hatelijke 0 is weg.

De Wherevogels hebben Cees Beemster vooralsnog geen windeieren gelegd. Hij dankt aan de Purmerenders 24 punten van zijn totaal. Mark Borst en Piet Portegies kochten er in de winkel van Winkel precies eenzelfde aantal binnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Tim Groot, 22-05 (31 jaar)
Stephanie v/d Velde-Wolf, 22-05 (52 jaar)
Copyright © 2024 De Valken