DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Gemeente behandelt subsidie nieuw clubgebouw op 12 december

In een zogenoemd Rondetafelgesprek behandelt de Gemeenteraad van de Gemeente Drechterland op maandag 12 december a.s. het subsidieverzoek van s.v. De Valken voor het bouwen van een nieuw clubgebouw.

De behandeling geschiedt op grondslag van een voorstel van het College van B en W. Het College van B en W staat open voor een grote investeringssubsidie onder voorwaarden met een maximum van EUR 750.000. In het NHD is hierover al enige publiciteit geweest.

Het College is het met het bestuur van De Valken eens dat renovatie van het bestaande gebouw geen duurzame oplossing is en dat een nieuw gebouw een duidelijke impuls zal zijn voor de buitensport op het gemeentelijk sportcomplex.

Tot dusverre is het bestuur publicitair vooral op de achtergrond gebleven terzake van de inspanningen voor een nieuw gebouw en de daarvoor benodigde financiële steun van de Gemeente. Nu komt de openbare fase van de behandeling van het verzoek.

Het bestuur zal namens de vereniging uiteraard op 12 december bij het Rondetafelgesprek aanwezig zijn voor een toelichting aan de gespreksdeelnemers van het gemeentebestuur en beantwoording van eventuele vragen.

Als leden of andere sympathisanten van De Valken bij het Rondetafelgesprek hun belangstelling willen tonen, geldt dat iedereen natuurlijk van harte is uitgenodigd op de publieke tribune. De aanwezigheid van De Valken op de publieke tribune als toehoorder zal ongetwijfeld een steun in de rug zijn.

Het Rondetafelgesprek vindt plaats in het gemeentehuis van Venhuizen aan het Westeinde.

De behandeling van het subsidieverzoek van De Valken staat om 21.30 uur gepland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 09-12-2023
Ochtend
Nancy/Guus Stavenuiter
Middag
Teun Lakeman/Leon Moerbeek

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Giel Besseling, 02-12 (23 jaar)
Myrthe Raven, 02-12 (15 jaar)
Ron Laan, 03-12 (57 jaar)
Theo Visser, 03-12 (71 jaar)
Lara van Vliet, 03-12 (14 jaar)
Yoran Hoogewerf, 04-12 (18 jaar)
Jens van der Werff (ivm onderst wedstrijdsec), 04-12 (21 jaar)
Kevin Kohler, 05-12 (17 jaar)
Frank Lakeman, 05-12 (49 jaar)
Copyright © 2023 DeValken.com