Valken 5 speelt gelijk en had meer verdient

Veel aflastingen, maar niet in W’shoof waar we op kunstgras konden aantreden tegen VVW

Ja zoals altijd ging het lekker, we zagen wel dat VVW een aardig team heeft die niet voor niets 4e staat en leuk kan tikken.

De eerste helft was redelijk gelijk, eerst een mooie afstandsschot van Sebastiaan die net nog gepakt kon worden door de keeper. Voor de rest een vrije kopkans van Bambi maar helaas naast gekopt. Nog een paar kansen maar helaas

Aan de andere kant gebeurde er niet zo heel veel al mocht een aanvaller van VVW wel erg makkelijk door de verdediging komen, dus daarna een schot op borrelmans die snel was verslagen

Gelukkig aan de andere kant schoof Evert met een mooie schuiver de gelijkmaker binnen
Helaas hadden we net niet het gelijk dat de val via de knie van een tegenstander erin ging. De val trof de paal

De tweede helft waren we heer en meester, een mooi afstandschot van Michel Haring ging rakelinks over. Verder nog een paar voorzetten voor mij die net niet lekker aankwamen. Bambi kon weer van dichtbij inkoppen maar had de pech dat de bal vrij laag gegeven werd dus wel erg lastig allemaal.

Helaas bleef het bij 1-1 en ik moet zeggen dat ik erg genoten heb van de werklust van mijn team genoten