DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Wedstrijdsecretariaat: Simone Hand, 06-15211021 (zat.) en Frank Hand, 06-53890680 (zon.)

Speler F3 is tand kwijt na doelpunt tegen Zouaven. (Upd. videos!)

De Zouaven F6 – De Valken F3

Ruststand: 2-3
Eindstand: 4-6

Op zaterdagmorgen stond voor De Valken F3 een uitwedstrijd op het programma tegen De Zouaven, het voetbalbedrijf uit de Streek en dus gingen wij op de fiets…ja toch, niet dan?! Iedereen had er weer zin in om te gaan spelen op het groene gras tegen een tegenstander die, zo bleek later uit de statistieken, ongeslagen was gebleven in de Najaarscompetitie met maar zeven (lees: 7) doelpunten tegen.

Met een minimale bezetting van 7 spelers gingen wij de strijd aan omdat Morris een paar uur eerder wel was thuisgekomen van vakantie maar slim genoeg lekker in zijn bedje bleef liggen.

Wij stonden vanaf de aftrap goed en zetten De Zouaven meteen onder druk, iets wat zij niet gewend waren gezien de reacties vanaf de zijlijn. Leuk om te zien is dat wij stapsgewijs op een degelijke wijze uitliepen naar een 0-3 voorsprong waarbij de tegenstander na ieder goal vertwijfeld om zich heen bleef kijken. Het moet gezegd de 0-2 was zeker bijzonder omdat Björn na zijn doelpunt naar mij toeliep om zijn eerste (wiebel)tand te overhandigen die na het vieren van het doelpunt definitief uit zijn mond viel.

Domper op de spelvreugde was dat wij vlak voor het rustsignaal even niet bij de les waren zodat De Zouaven terug kon komen tot 2-3. Dit gaf hun weer het vertrouwen dat het goed zou komen en dat spraken zij ook uit in het Streker dialect. Wij waren niet onder de indruk en dronken rustig onze limonade op.

De tweede helft ging De Zouaven meteen op zoek naar de gelijkmaker alleen zoeken ze daar nu nog naar… Wij lieten ons niet uit de tent lokken en liepen uit naar 2-5 waarbij de draaiactie van Wouter genieten was en leek ons de overwinning niet meer te kunnen ontgaan. Toch kwam De Zouaven na een vrije trap plots op 3-5 en stonden wij weer op scherp. De druk werd groter en groter maar onze verdediging hield stand door slim te blijven voetballen. Na een mooie combinatie tussen Björn en Milan ging de bal via een prachtige stift over de doelman van De Zouaven in het doel: 3-6! De supporters gingen uit hun plaatje en lieten de 4-6 eindstand lachend over zich heenkomen.

De Valken F3 gaat zich richten op de volgende thuiswedstrijd en blijft altijd naar boven kijken!

Met sportieve groeten,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 09-12-2023
Ochtend
Nancy/Guus Stavenuiter
Middag
Teun Lakeman/Leon Moerbeek

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Giel Besseling, 02-12 (23 jaar)
Haan, 02-12 (57 jaar)
Tom Laan, 02-12 (20 jaar)
Myrthe Raven, 02-12 (15 jaar)
Ron Laan, 03-12 (57 jaar)
Theo Visser, 03-12 (71 jaar)
Lara van Vliet, 03-12 (14 jaar)
Yoran Hoogewerf, 04-12 (18 jaar)
Jens van der Werff (ivm onderst wedstrijdsec), 04-12 (21 jaar)
Kevin Kohler, 05-12 (17 jaar)
Frank Lakeman, 05-12 (49 jaar)
Copyright © 2023 DeValken.com