Valken 4 in slechte wedstrijd toch 3 punten

Zo een lekkere tegenstander vandaag, de vorige editie werd 1-6 voor ons en ik had nu ook wel zin in een dikke overwinning

Vorige week een goede uitslag dus ik was hoopvol gestemt. We hadden op het begin wel een aantal kansen, maar soms werd er niet slim gevoetbald.
Sebastiaan schoot van afstand terwijl er niemand in de buurt was, ja dan moet je even wat oplopen voordat je schoot, uiteindelijk kwam dat schot nog aardig in de buurt van de goal

Daarna een mooie aanval vanaf de rechterzijde, bijna liepen Sebastiaan en Erwin R elkaar in de weg, maar gelukkig schoot Erwin de bal prachtig in het doel.

Binnen een minuut word er achterin niet goed gespeelt door Zwaagdijk. Karim kan de bal goed afpakken en passen op Maarten die dit buitenkansje benutte en de bal in de rechterhoek in te schieten
Later nog een goede aanval, helaas zag Karim mij over het hoofd anders kon ik vrij intikken.

Niet veel later een goede aanval, rechts komt Sebastiaan prima opzetten en schiet helaas de bal vanuit een moeilijke hoek tegen de keeper

De tweede helft begint slecht, achterin word de bal slecht weggewerkt en dit resulteerd gelijk in een tegentreffer.

Later nog een goede aanval met de bal in mijn richting, ik probeer met links in te schieten maar helaas geblokt

Later nog een haggelijk moment waarbij onze keeper al gepasseerd was, ik snap nog steeds niet hoe de bal er niet in is gegaan maar feit blijft dat het 2-1 bleef voor ons

Man of the match:
Ja helaas ga ik niemand benoemen is deze titel verdient, ik ben zelden sacherijnig na een overwinning maar dit was echt slecht. Zwaagdijk is een leuk en gezellig team maar voetballen is niet hun ding

Ik hoop echt op meer beleving de volgende wedstrijd. We spelen om 10 uur uit tegen RKEDO en nadat we de vorige wedstrijd 4-1 voor stonden werd het uiteindelijk 4-3 dus het is helaas geen incident wat we wedstrijden (bijna) weggeven.

Ik hoop dat volgende week Mark Ruijter er weer bij is dat scheelt een slok op een borrel