Hoofdsponsor Abovo Media heeft een nieuwe huisstijl

Abovo Media is gedurende drie seizoenen hoofdsponsor van Valken 1. De directie heeft het bestuur van De Valken tijdig laten weten de sponsoring tot die periode te beperken. Het bestuur van De Valken is nog op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor voor komend seizoen.

Abovo Media heeft het bedrijfslogo veranderd en de nieuwe huisstijl doorgevoerd in (onder andere) de website. Het bestuur van De Valken vindt het leuk, gelet op de plezierige relatie met Abovo Media, de bezoekers van De Valken-website te wijzen op deze ontwikkeling. Uiteraard is het nieuwe logo op de Valken-site doorgevoerd.

De beide oprichters Marinus Zoutendijk en Kees Verbeek lichten de veranderde huisstijl en het nieuwe logo als volgt toe. “We zien het medialandschap groeien en zich verder uitbreiden, maar we zijn zelf natuurlijk ook niet stil blijven zitten. Elke dag bewegen we mee met de innovaties en mogelijkheden die we in kunnen zetten om de boodschappen van onze klanten optimaal voor het voetlicht van hun doelgroepen te brengen. De hoogste tijd om de flexibiliteit die we in huis hebben ook naar buiten uit te dragen in onze identiteit. En omdat onze identiteit verandert, verandert ons logo mee.”

Als een van de grootste bureaus in arbeidsmarktcommunicatie en als specialist in media, reclame en online heeft Abovo haar klanten veel te bieden.

Breng eens een bezoek aan www.abovomedia.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 15-06-2024
Ochtend
Ati/Kenan Almhmedi
Middag
Opvulplek/Opvulplek

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Simone Feller, 11-06 (28 jaar)
Wouter Dekker, 12-06 (20 jaar)
Collin Lely, 12-06 (19 jaar)
Daan van den Akker, 13-06 (22 jaar)
Mark Borst, 13-06 (41 jaar)
Edwin Hoffer, 14-06 (31 jaar)
Melissa Sijm, 14-06 (29 jaar)
Claudia Kors, 15-06 (29 jaar)
Gerard Koster, 16-06 (59 jaar)
Copyright © 2024 De Valken