Valken 2 voetbalt 25 minuten en wint!!

Zoals gewoonlijk een aanwezigheidstijd van 10:15 uur en als we ergens progressie hebben geboekt dan is het wel op tijd zijn want wederom was iedereen (ruim) op tijd!!
Het ontbijt was deze week in handen van ons oudste Valken 2 lid Theo Visser.
Theo was helemaal voorbereid en smste ondergetekende nog de avond ervoor dat de peper en zout al klaar stonden voor mijn broodje rosbief!!
Kon allemaal niet fout gaan en trots kwam Theo de volgende ochtend aanzetten met zijn tas vol brood en beleg.
Alles werd uitgestald op de tafel in de bestuurkamer en men kon aanvallen.
Na een vreetexplosie van enkele minuten vroeg ik Theo of mijn broodje rosbief nog in aantocht was, maar tot onze grote schrik was de rosbief al door een paar roofdieren op broodjes gegooid en verorberd.
Na deze ontdekking kreeg Theo van Jos op zijn donder want hij had moeten weten dat je met één pakje rosbief niet ver komt met 15 man!!
Theo was zwaar teleurgesteld en richtte zich daarna op het opruimen van de tafels anders had hij ook nog straf gehad van de aanwezige opper-Piet achter de bar!!

Na de bespreking, die vooral ging over afspraken omtrent het lopen van oud papier en natuurlijk de EK poule van ondergetekende die ook deze editie weer aangeschaft kan (moet) worden, gingen we de kleedkamer in.

Om 11:30 uur de aftrap zodat de strijd tegen De Zouaven kon beginnen.
Met een piepjong elftal, Jos zat op de bank, gingen we er allemaal voor!
En dan als trainer een fel Valken te zien die ook nog eens alle afspraken nakwamen, dan mag je trots zijn en tevreden zijn.
Maar deze voetbalshow duurde helaas 25 minuten waarin we +/- 7 kansen omzette in 3 doelpunten 3-0. Rick maakte de 1-0, Michiel de 2-0 en de mooiste kwam op naam van Tim Groot vanwege de prachtige steekpass van……………..Wilco Kenter!!
Deze Wilco was vandaag zeker één van de betere, maar dan moet ik de naam van Rick Raven ook noemen want alles wat hij deed aan de rechterkant was goud!!
Rushes van eigen helft en onderweg enkele spelers wegzetten als figuranten was een constant beeld, maar…………………het vervolg was helaas elke hetzelfde en kon geen voldoende krijgen.
Dit was niet alleen op naam van Rick te zetten want zijn medespelers kozen ook vaak voor een verkeerde positie.
Na 25 minuten was het gedaan met de wedstrijd en kon Valken het vertoonde spelbeeld van het eerste gedeelte geen gevolg geven!

De tweede helft was een formaliteit en kan ik ook geen woord over schrijven of het moet een pluim voor Edwin Hoffer zijn die de weinige dingen die hij kreeg te doen wel prima uitvoerde!!
De andere Edwin (Visser) maakte zijn rentree na vele weken afwezigheid en kon een dikke voldoende achter zijn naam zetten!!

Man of the match: Wilco Kenter
Man of the match tot aan de zestien: Rick Raven

Reminder: de EK 2012 poule kan weer aangeschaft worden!!
Info bij ondergetekende!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Joey Boon, 23-06 (23 jaar)
Jeffrey Ruitenberg, 25-06 (30 jaar)
Isa Stosz, 25-06 (21 jaar)
Nordin van der Werff, 27-06 (17 jaar)
Copyright © 2024 De Valken