Valken F1 in het hol van de leeuw KAMPIOEN!

Zo simpel het kampioenschap was voor Ajax, zo spannend was het voor onze F1 kanjers van de Valken. Vandaag zaterdag 5 mei was het bevrijdingsdag met wel een heel mooi “gouden” randje.

De beslissingswedstrijd tegen de Hollandia F1 om de eerste plaats was het duel van de dag.

Niks geen strijd om de 2e plaats zoals bij de landstitel, nee, de F1 moest winnen om zeker te zijn van de felbegeerde en verdiende 1e plek. Op de ranglijst stonden onze F1 kanjers gelijk met Hollandia F1 en bij winst van Hollandia was het over en uit voor de valken en hadden ze de 1e plek niet meer in eigen hand.

Om 7.45 naar het Valkenveld waar de spanning op ieders gezicht te lezen was, zowel bij de jongens als bij de coach en trainer en niet te vergeten de in grote getale aanwezige publiek met toeter!

De wedstrijd begon meteen spannend en ging gelijk op, beide teams wilde niet onder doen voor elkaar en wilde allebei de winst. Sportief werd er gespeeld aan beide teams en ook goed gefloten door de scheidsrechter van Hollandia.

Na 13 minuten een voorzet van Yannick waarbij Finn mooi kon scoren 1-0 Vlak daarna scoort Jasper met links, 2-0, een uitzinnig publiek die bestond uit veel familie en vrienden.

De rust is welverdiend, en om de spanning wat in de hand te houden, nodig ook. Het tegengoal valt vrij snel na de rust, 2-1,ook Hollandia ruikt zijn kans en valt vaker aan, een corner van yannick waarbij Isa prachtig kan scoren met haar hoofd, publiek is uitzinnig en het stadion schud in de Hoornse vesten,3-1, even raakt Valken het overzicht kwijt en kan Hollandia de 3-2 scoren, Twan staat geweldig te keepen en Roel en Timo gooien de poort op slot, thomas buffelt in het midden en voorin scoort Jasper de 4-2.

Het lijkt een gewonnen wedstrijd, maar Hollandia weet nog terug te komen met 4-3, de spanning stijgt en dan is daar eindelijk het verlossende eindsignaal!

Fantastisch F1 met dit behaalde kampioenschap, champagne op het veld, met zijn allen onder de douce met je kleren aan en ook de coach moest er aan geloven! confettiebommen in de kleedkamer, medailles, oorkonde’s en prachtige bloemen met chips en drinken, wat een feest.


Bedankt Thomas, Isa, Jasper, Twan, Finn, Yannick, Roel en Timo voor dit geweldige voetbal,

Bedankt Marco en Acco voor de trainingen,

sportieve groet van een trotse coach Michel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Manon Bregman, 20-06 (22 jaar)
Riva Laan, 21-06 (19 jaar)
Jesse de Wit, 22-06 (22 jaar)
Joey Boon, 23-06 (23 jaar)
Copyright © 2024 De Valken