Veteranen sluiten in stijl af tegen West Frisia DP

De veteranen hebben hun laatste wedstrijd van het seizoen overtuigend gewonnen. West Frisia DP werd met 5-1 verslagen en bij vlagen speelde De Valken prima combinatievoetbal. De score werd geopend door een beauty van Frits Greuter die een door Ron Laan teruggelegde bal vanaf achttien meter naar de kruising stuurde. Fantastisch doelpunt om je loopbaan mee af te sluiten, viel in de kleedkamer te beluisteren, maar Frits Greuter zelf vond het doelpunt de normaalste zaak van de wereld en ziet alweer uit naar de seizoensopening over een paar maanden.

Het werd 2-0 door Frank Hand. Uit een vrije trap van Marco Bakker viel de bal in een mêlee van spelers voor zijn voeten en de middenvelder wist er wel raad mee. Kort daarna leek het duel al helemaal gespeeld omdat Eddy Bakker mocht schieten vanaf elf meter. Eddy Bakker was licht aangetikt en spotte met alle voetbalwetten door zelf de penalty te nemen en te scoren.

Het kon nog spannend gemaakt worden omdat West Frisia DP zelf ook een strafschop kreeg. Wilfried Laan toonde zich een hele goede vervanger van Theo Hofland en ranselde de bal spectaculair tegen de lat. Niet veel later werd het toch nog 3-1 omdat West Frisia DP de ruimte kreeg in een tegenaanval en resoluut afrondde.

In de tweede helft besloot De Valken om conditionele redenen wat in te zakken, maar de kansen bleven komen. Zo nu en dan schoot De Valken flitsend richting doel, maar de afronding liet te wensen over. Toch volgden nog twee goals. Eddy Bakker maakte als Valken-topscorer van de competitie nog een kopdoelpunt uit een corner van Marco Bakker. Kort voor tijd bediende de snelle Eddy Bakker uit de zoveelste aanval Ron Laan, die het laatste doelpunt van het seizoen mocht maken.

In de kleedkamer, met gelukkig Sjaak Koster weer in ons midden en direct sterk op dreef binnen en buiten het veld, was de tevredenheid groot en de zin om door te voetballen bij iedereen aanwezig. Aangezien enkele jonge veteranen zullen aansluiten, kunnen de veteranen met een ruime selectie uitzien naar volgend seizoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Riva Laan, 21-06 (19 jaar)
Jesse de Wit, 22-06 (22 jaar)
Joey Boon, 23-06 (23 jaar)
Jeffrey Ruitenberg, 25-06 (30 jaar)
Isa Stosz, 25-06 (21 jaar)
Copyright © 2024 De Valken