Grote nederlaag D2 tegen kampioen

Weer groot verlies: dit keer tegen de koploper en tegen de kampioen.

Wij kregen in de 1e helft aftrap de bal werd naar laatste man Huib de Boer gespeeld (die daar speelde omdat Kevin er niet was) en die schoot hem naar Pedro die hem verkeerd kaatste waardoor hun spits de bal binnen 1 minuut in het doel kon schieten 1-0.

Daarna duurde het een paar minuten of het was 4-0 door een paar acties 1 op 1 en een corner die er in een keer in ging.

Nog voor rust maakte zij de 5-0 de 6-0 en de 7-0.

Toen was het rust, verslagen liepen we naar de kleedkamer.

Wij waren de eerste die na rust scoorde Dirk gaf een dieptebal Pedro rende er achter aan er werd slecht gecommuniceerd de keeper miste de bal en Pedro kon hem er inlopen of inschieten hij koos voor het laatste 7-1.

Toen kwamen zij er nog een aantal keer zeer mooi door heen:fraaie acties wat leidde tot de 8-1 en 9-1.

Daarna schoot Dennis er nog eentje zeer fraai in 9-2.

Het slotoffensief was voor hun die ook nog de 10-2 11-2 12-2 en tot slot nog de 13-2.

Zij waren door deze overwinning kampioen geworden nog gefeliciteerd daarvoor.