Seizoensoverzicht Handbal B2

Het was weer een mooie 2e helft van het buitenseizoen. Helaas geen kampioen. Ik ben van mening dat we het verloren hebben , thuis van Hugo Girls, onnodig met 12-14 verloren, en Andijk en DTS verloren bijna niets.

Maar goed, we hebben weer mooie wedstrijden gespeeld. Het buitenseizoen begon uit tegen HV Blokkers.

Abinija haar vader was net overleden, dit gaf ons een enorme boost om te winnen ! mooie wedstrijd met veel pit en agressie, heerlijk !

Toen dus thuis tegen Hugo Girls, we moesten winnen om in de race te blijven. Maar deze rommelige wedstrijd werd door ons volkomen onnodig verloren met 12-14. Weg eventueel kampioenschap, helaas.

Toen uit naar Tornado, nieuw in onze competitie. De eerst helft was bar slecht van onze kant. De tegenstander was minder als ons, maar het liep bij ons van geen kant. Zelfs Manon stond minder als anders te keepen, en wilde zelfs uit doel …. Manon boos, Kees nog bozer, even flink te keer gegaan in de kleedkamer ( ruststand was toch nog 7-8 voor ons) En de 2e helft was nog niet begonnen of Alpha tours had al gescoord, zo moet je dat afreageren. Uiteindelijk lekker gewonnen met 17-8 dacht ik.

Toen uit naar de koploper, Andijk. Een gelijk opgaande wedstrijd, Marit mocht werkelijk niets van de scheidsrechter, er werden zelfs 2 doelpunten ( zuivere) van haar afgekeurd, dat vond hij zelf later ook….

Helaas verloren met 11-7, maar er waren mogelijkheden !

Toen uit naar ons angstgegner, DTS.
We begonnen gelijk goed aan deze wedstrijd, en stonden “gewoon” voor, met de rust was het 7-7, het was vandaag mogelijk !

2e helft, weer op voorsprong 7-8, maar toen, weer enkele vreemde beslissingen van de scheidsrechter, 3 penalties tegen, Carmen er 2 min. uitgestuurd, en “opeens “stonden we weer 4 doelpunten achter, hoe is / was het mogelijk…
Weer verloren, maar wel met een nare smaak.

Op 13 mei laatste competitiewedstrijd, thuis tegen Spartanen.
Het was tevens de laatste wedstrijd van Naomi en Natasja die er allebei mee stoppen. Hierdoor zal ook ik jullie volgend jaar niet meer coachen…

Maar jullie hebben mij een mooi afscheidskado gegeven, eindelijk met meer dan 20 doelpunten gewonnen , heerlijk. Zelfs Naomi was deze wedstrijd flink op dreef en scoorde liefst 8x ! eindstand 22-12 !!!!!!!!!!!!!!

Ondertussen hebben we ook al 2x voor de beker gewonnen, thuis tegen DSO uit Den Helder 15-3, een hele eenvoudige en mooie overwinning, en afgelopen week uit tegen Tornado ( alweer ) Nu wonnen we gemakkelijk met 13-3.

Meiden , ik heb weer een prachtig jaar met jullie gehad, met leuke wedstrijden ( de meeste) en soms iets minder, maar bovenal , heel gezellig.

Vooral uit voor de beker tegen Tornado, heel erg gelachen om de tegenstander van Rosa, die Rosa maar bleef volgen, zelfs tot op de bank…..

Helaas kunnen Vok ( werken)en ik ( schoolkamp) er niet bij zijn, als jullie dinsdag 22 mei voor de beker de halve finales spelen tegen VVW B2, op neutraal terrein, bij Hugo Girls in Heerhugowaard .

Heel veel succes daar !

Dan op zaterdag 2 juni nog de traditionele laatste wedstrijd van het seizoen, de ouders tegen de meiden ! om 16.00 uur ,