Valken F3 winnaar van het 38e editie Zilveren Hert Toernooi bij Vitesse‘22 (upd. foto’s)

De Valken (F3) winnaar van de Wisselbokaal van het 38e editie Zilveren Hert Toernooi bij Vitesse‘22

Na alle evenementen rond het 90-jarig bestaan in mei bij Vitesse’22, is er op 2 en 3 juni 2012 alweer de 38e editie van het Zilveren Hert Toernooi gespeeld.
Meisjes en jongens in de leeftijd van 6 tot 18 jaar (totaal 150 deelnemende teams) hebben weer hun uiterste best gedaan om de felbegeerde trofeeën voor hun eigen prijzenkast te winnen. De deelnemende E- en F- teams konden ook nog de enorme Johanna’s Hof Hooghoudt Wisselbokaal winnen. Voor het winnende team altijd weer een enorme gebeurtenis, ook vanwege de heerlijke pannenkoek die ze mogen komen eten bij onze sponsor Johanna’s Hof.

Ondanks de koude ‘zomerdag’ hebben de E- en F- teams van De Valken zich van hun beste kant laten zien tijdens het spelen van hun wedstrijden. Het was De Valken F3 dat namens onze vereniging, na ontvangst van de 1e prijs in hun poule, op vriendelijk verzoek van de organisatie tot het einde van de prijsuitreiking moest blijven…er zou een verrassing voor De Valken F3 zijn.

Dat hebben de spelers geweten en ontvingen zij een ‘zware’ bokaal die maar net in de bus van Gerard Laan Schilderwerken paste!

Woorden schieten soms tekort en verwijzen wij u graag naar de beelden van onze regisseur op ‘joetjoeb’:

Het was een mooi einde van het seizoen 2011-12 en volgt er binnenkort een mooie afsluiting met het team en zijn supporters. Hierbij zal het nuttigen van een pannenkoek zeker niet ontbreken!

Met sportieve groeten,
de teammanagers & technische stafGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Judith Leijen, 19-05 (52 jaar)
Rien Mohle, 19-05 (71 jaar)
Tim Groot, 22-05 (31 jaar)
Stephanie v/d Velde-Wolf, 22-05 (52 jaar)
Copyright © 2024 De Valken