Van Diepen Van der Kroef Advocaten wordt hoofdsponsor

Van Diepen Van der Kroef Advocaten is de nieuwe hoofdsponsor van sportvereniging De Valken. In de aanloop naar het nieuwe seizoen is de sponsorcommissie met het advocatenkantoor tot een akkoord gekomen voor het hoofdsponsorschap tijdens het seizoen 2012/2013. In het contract is een optie opgenomen voor een tweede seizoen.


V.l.n.r.: Martijn Bonefaas, Valken-voorzitter Frank Hand en Kuno Cerutti

Op woensdag 22 augustus is op het kantoor van de nieuwe hoofdsponsor aan het Grote Oost 6 in Hoorn het sponsorcontract ondertekend. Namens Van Diepen Van der Kroef Advocaten zetten Mr. Kuno Cerutti en Mr. Martijn Bonefaas hun handtekening. Beide advocaten zijn tevens lid van de maatschap met vestigingen in Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Haarlem, Alkmaar en Hoorn. Met op dit moment zo’n 100 advocaten heeft Van Diepen Van der Kroef Advocaten al jarenlang een stabiele top-15 positie in de Nederlandse advocatuur. Het kantoor was overigens al Special Sponsor met een reclamebord op de tribune.

Mr. Kuno Cerutti legt uit waarom zijn kantoor hoofdsponsor wordt: “Vanuit onze vestiging in Hoorn ondersteunen we zowel zakelijke als particuliere cliënten in geheel West-Friesland. Ook in Hem en Venhuizen zijn relaties van ons kantoor gevestigd of woonachtig. De Valken zien wij als een ondernemende en ambitieuze club die van grote betekenis is voor de lokale breedtesport. Wij willen hier graag ons steentje aan bijdragen.”

Mr. Martijn Bonefaas is het hiermee eens. “Het imago van de advocatuur wordt voor het grote publiek vaak bepaald door de bekende namen. Door de lokale sport te ondersteunen willen we laten zien dat we niet opereren vanuit een ivoren toren maar dat we midden in de maatschappij staan. Wij sluiten ons graag aan bij andere lokale ondernemers die De Valken een warm hart toedragen. ”

Voorzitter Frank Hand is uiteraard blij dat er een nieuwe hoofdsponsor is gevonden. “De Valken gaat een heel belangrijk jaar tegemoet, waarin de bouw van het nieuwe clubgebouw moet gaan starten. Daarvoor is nog heel veel inzet en steun nodig. Het is dan prachtig om een hoofdsponsor te hebben. Dat helpt bij de normale exploitatie van de vereniging”, aldus Frank Hand.

Meer informatie over de nieuwe hoofdsponsor is te vinden op de website: www.vandiepen.com

Overigens wordt binnenkort nog aandacht besteed aan het afscheid van Abovo Media, die drie seizoenen lang tot volle tevredenheid hoofdsponsor is geweest.


Martijn Bonefaas, Valken-voorzitter Frank Hand en Kuno Cerutti tonen trots het nieuwe Valken 1-shirt voor het kantoorpand aan het Grote Oost in Hoorn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Riva Laan, 21-06 (19 jaar)
Jesse de Wit, 22-06 (22 jaar)
Joey Boon, 23-06 (23 jaar)
Jeffrey Ruitenberg, 25-06 (30 jaar)
Isa Stosz, 25-06 (21 jaar)
Copyright © 2024 De Valken