De Valken F1 start het nieuwe seizoen met overwinning

Op het prima bespeelbare A-veld in Hoogkarspel hebben
SC Spirit ’30 F1 & De Valken F1 een mooie sportieve start gemaakt van het nieuwe voetbalseizoen onder het genot van een heerlijk zonnetje en vele enthousiaste supporters! Met een training in de benen gingen wij meteen op zoek naar de goal maar liet Spirit ’30 zien dat verdedigen ook een kunst is. De Valken bleef aandringen en maakte halverwege de eerste helft 0-1, er kwamen kansen op meer maar de keeper van Spirit ’30 stond zijn mannetje. In de rust lekker limonade drinken en mooi zitten.

In de tweede helft hetzelfde spelbeeld, wij in de aanval en de tegenstander loerend op de counter. Na de 0-2 via een mooie aanval was het de schaduwspits van Spirit ’30 die in de slotseconde 1-2 liet aantekenen op het scorebord.

Een mooi begin van het seizoen en gaan wij ons opmaken voor de eerste bekerwedstrijd. Maar natuurlijk niet vergeten om eerst de school op te zoeken…